Nieuwsbrief | April 2022 | Smart Buildings

april 2022

Deze maand staat in het teken van nieuwe generatie Smart Buildings! Lees nu verder voor inspirerende projecten over gebouwen met de nieuwste Smart Building technologie.

Perslunch Tripolis-Park: Smart Building technologie

Wij presenteren met trots het grootste bouwproject van dit moment: Tripolis-Park. Bekijk hoe Mymesh als centrale infrastructuur wordt toegepast voor monitoring en sturing van licht en klimaat. Duurzaamheid staat hierbij voorop om een gezond, veilig en efficiënt gebouw te realiseren waarbij ultiem bedieningsgemak voor de gebruiker een randvoorwaarde is.

Tijdens de bouw is een gezamenlijke perslunch georganiseerd met als gastheer Frits Sissing. Kijk voor een mooie samenvatting van deze bijeenkomst de video.

MIPIM: Smart Buildings door integraal samenwerken.

Op uitnodiging van Boelens de Gruyter heeft onze CEO, Han Bak, op het jaarlijkse internationale vastgoed event MIPIM in Cannes een presentatie mogen geven over Smart Building technologie.

Samen met Mapiq en Physee hebben wij gepresenteerd met als boodschap dat een gebouw smart wordt door integraal samen te werken. “Volgens mij moet je voorkomen dat er veel te veel kastjes en infrastructuur geïnstalleerd wordt. Al die tech bedrijven die vooral hun eigen oplossing pushen…. Zo zit de wereld ook niet in elkaar toch?”, aldus Han Bak. Smart Buildings zijn vooral smart als je niet allerlei losse systemen naast elkaar installeert, maar juist gebruik maakt van elkaars oplossing.

Meer lezen over het MIPIM event in Cannes? Klik hier

Lunch meeting: Smart Building technologie

Smart Building technologie is ontzettend in ontwikkeling. Zodoende zijn wij gestart met het organiseren van lunch meetings waarbij trends en ontwikkelingen in de wereld van Smart Building technologie centraal staat.

Donderdag 31 maart was de eerste van de reeks waarbij Han Bak (CEO) en Wim Hogenhout (Sales Manager) zijn ingegaan op vraagstukken als; “Wat mag en kan je verwachten van een Smart Building?” en “Op welke wijze verbetert Smart Building technologie de prestaties van gebouwen, organisaties en gebruikers?”.

De genodigden hebben een beeld gekregen van Smart Building technologie die toegepast wordt in het Tripolis-Park project waarmee een nieuwe standaard is neergezet op het gebied van duurzaamheid, veiligheid en gezondheid.

Nieuws… Gecertificeerd..!

Het Mymesh draadloze besturingssysteem is GOUD gecertificeerd volgens de IoT Security Assured richtlijn van de IASME. Hiermee voldoet Mymesh volledig aan de technische ETSI-standaard voor IoT-beveliging, EN 303 645 en de voorgestelde Britse IoT-beveiligingswetgeving en richtlijnen. Onder de certificering valt het Mymesh netwerk met sensoren, actuatoren, gateways en Edge cloud server.

Lees hier meer. https://iasme.co.uk/

Vacatures

Wil jij werken in een team dat voorop loopt op het gebied van innovatie en wil je samenwerken met innovators die groot durven te dromen?

Ontdek welke vacatures wij voor jou hebben: klik hier

Einde van deze nieuwsbrief…
Tot volgende maand!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd over onze laatste nieuws en updates!

Meld je nu aan

Gerelateerd nieuws

Mymesh wordt toegepast in professionele grootschalige omgevingen waaronder:

crossarrow-right