Mymesh - Wireless mesh network

Bij de ontwikkeling van Mymesh was geavanceerde draadloze communicatie het uitgangspunt. Geïnspireerd op de verfijnde communicatie zoals bij een zwerm vogels, of een school vissen. Mymesh maakt gebruik van slimme besturingscomponenten zoals innovatieve sensoren en controllers. Alle componenten vormen automatisch een zelforganiserend draadloos mesh netwerk. 

 

Mymesh levert de draadloze data-infrastructuur, inclusief beaconing. De infrastructuur maakt verbinding met veelzijdige cloudapplicaties en dashboards. Voor besturing, gebouwbeheer én gebruikers. 

Netwerkarchitectuur

Mymesh Network Architecture visualisatie 1 Mymesh Network Architecture visualisatie 1
Mymesh Network Architecture visualisatie 2 Mymesh Network Architecture visualisatie 2
Mymesh Network Architecture visualisatie 3 Mymesh Network Architecture visualisatie 3

Mesh network

Slimme componenten zoals controllers en sensoren vormen automatisch een ad-hoc zelforganiserend draadloos mesh netwerk. In combinatie met een gateway wordt het netwerk ontsloten voor vele doeleinden.

Mymesh Edge Cloud server

Alles uit het mesh netwerk staat via de gateway in verbinding met de Mymesh Edge Cloud Server. Vanuit deze server biedt Mymesh een API aan, voor meer mogelijkheden.

Mymesh Application Program Interface

Mymesh voorziet in cloudapplicaties voor verschillende toepassingen:
Van de Mymesh REST API tot cloudapplicaties voor gebouw- en technisch beheer of via een smartphone voor de eindgebruiker.

Lees meer over de Mymesh oplossing
Download de whitepaper en netwerkbrochure

Vraag whitepaper aan
Download netwerkbrochure

De vier pijlers van 
het Wireless Mesh Network

Schaalbaar

Het meest schaalbare draadloze netwerk ter wereld. Tot meer dan 10.000 componenten. Door het volledige mesh-netwerkprotocol is het netwerk onbeperkt schaalbaar.

Veilig

Mymesh is secure-by-design. De Security maatregelen voorzien in AES CCM-encryptie en authenticatie volgens de industriestandaard NIST SP800-38C die ook wordt toegepast in de betalingssector. Mymesh is GOUD-gecertificeerd volgens de IASME's IoT Security Assured-richtlijn en voldoet aan de ETSI- technische norm voor IoT-beveiliging, EN 303 645.

Robuust

Bedrijfszeker onder alle omstandigheden. Het netwerk heeft geen single-point-of-failure. Na lokale spanningsonderbrekingen zal het netwerk zich automatisch herstellen. 

Adaptief

Meegroeien met updates en functionaliteiten. Updates en nieuwe functionaliteit kunnen Over-The-Air worden geïnstalleerd terwijl het systeem volledig  operationeel blijft.

Neem contact op
crossarrow-right