TVVL eindedaglezing: Gebouw en ruimte op een andere manier geregeld

maart 2024

Mymesh is hard aan het werk om haar technologie bekendheid te geven om uiteindelijk de nieuwe duurzame standaard neer te zetten voor gebouwautomatisering.


Op uitnodiging van het bestuur van TVVL Regiogroep Oost-Nederland zal het Mymesh systeem worden toegelicht tijdens de lezing bij Hollander Techniek in Apeldoorn. TVVL is het kennisplatform én de grootste vereniging van professionals in de installatietechniek. In het kader van de overdracht van kennis organiseert TVVL Regiogroep Oost-Nederland een eindedaglezing met als onderwerp: ‘Gebouw en ruimte op een andere manier geregeld’. Centraal staat het regelen van klimaat in ruimtes middels draadloze technologie. Dit zit uiteraard in het DNA van Mymesh. Mymesh CEO Han Bak zal de Mymesh sturing van verlichting, klimaat en lichtwering toelichten. Daarnaast geeft Ed Matser een lezing over de implementatie in het GBS-systeem via de Cloud.

Geïnteresseerd in het slim sturen van een gebouw en de achterliggende technologie? Meld je dan aan via deze link:

Terugblik Light+Building 2024:

Van 3 tot en met 8 maart heeft het Light+Building 2024 event plaatsgevonden in Frankfurt am Main, waar Mymesh samen met Cupower aanwezig was.


Er was brede interesse in de nieuwe Mymesh-ready drivers, die Cupower op de markt brengt. Mede doordat Mymesh haar partners ondersteunt bij het design-in traject, is veel tijd gestoken in het optimaliseren van de antenne in de LED-drivers. Een goed functionerende antenne is essentieel voor probleemloos draadloos sturen van de verlichting.


Daarnaast ontvingen we veel positieve reacties op het nieuwe business concept dat Mymesh als enige op de markt brengt. Een Mymesh-Ready driver wordt namelijk verkocht zonder licentie. De licentie afdracht loopt niet via de driver fabrikant, maar via de armaturen bouwer die de factuur aan haar opdrachtgever stuurt. Hierdoor worden opslagen tot een minimum beperkt en is er vrijheid over het moment van activatie. Zolang de licentie niet is geactiveerd, werkt het armatuur alsof er een aan/uit driver wordt gebruikt.
Meer weten over de nieuwe generatie led-drivers? Klik hier:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd over onze laatste nieuws en updates!

Meld je nu aan

Gerelateerd nieuws

Mymesh wordt toegepast in professionele grootschalige omgevingen waaronder:

arrow-right