Mymesh Cupower | LED drivers

Ontdek de slimme
kracht van een nieuwe
generatie LED drivers

Mymesh Cupower visualisatie

Een baanbrekende
samenwerking

Door de krachten te bundelen hebben Mymesh en Cupower twee nieuwe LED driver families ontwikkeld die ‘Mymesh-ready’ zijn. De samenwerking heeft geleid tot optimaal presterende drivers als het gaat om power output, radiocommunicatie en connectiviteit. Naast een Compact driver 40W en de Linear 75W driver worden stap voor stap ook andere Mymesh Ready drivers in het leveringsprogramma opgenomen.

Mymesh is een draadloze netwerkoplossing voor gebouwautomatisering die duurzame prestaties van gebouwen, organisaties en gebruikers naar een hoger niveau tilt. Met haar schaalbare, veilige, robuuste en kostenefficiënte kenmerken biedt Mymesh een intelligente oplossing voor het besturen van verlichting, klimaat en zonwering, waardoor een betere leef- en werkomgeving in gebouwen wordt gecreëerd.

Kostenbesparend, duurzaam en verhoogde huuropbrengsten

Kostenbesparend

De nieuwe Cupower drivers worden standaard geïntegreerd door verlichtingsfabrikanten in de armaturen. De drivers maken de draadloze netwerkoplossing van Mymesh eenvoudig inzetbaar voor verschillende draadloze Smart Lighting-toepassingen zonder enig installatiewerk.

Smart Lighting

De Mymesh-ready drivers hebben een ingebouwde Mymesh-node die ingeschakeld kan worden door het activeren van een Mymesh-licentie. Zo kan op elk moment de ‘Smart Lighting’ optie geactiveerd worden én uitgebreid met sensoren voor bewegingsdetectie en daglichtregeling. Tot die tijd functioneren de nieuwe Cupower LED drivers als standaard aan/uit driver.

Verhoging van huuropbrengst

Voor pandeigenaren is er een extra voordeel. Gebouwen die uitgerust zijn met Mymesh-ready drivers kunnen een hogere huuropbrengst genereren en kunnen in aanmerking komen voor het felbegeerde credits van de BREEAM / WELL keurmerken.
crossarrow-right