Mymesh in healthcare

In de zorg is steeds meer vraag naar efficiëntie, controle, veiligheid en besparing op zorgkosten. Hier kan het unieke draadloze mesh netwerk van Mymesh een uitkomst bieden. De healthcare sector maakt hiervoor gebruik van alle Mymesh 1,2,3-functionaliteit. Zo kunnen ook gebouwen in de gezondheidszorg ‘living buildings’ worden. Door optimaal om te gaan met licht, klimaat en zonwering. Naast Mymesh 1,2 en 3 zijn er typische healthcare toepassingen mogelijk. Bijvoorbeeld het mogelijk maken om patiënten te ondersteunen met indoor navigatie, of een handige app om vanaf het ziekenhuisbed een verpleger op te roepen. En door Track & Trace te bieden voor medische spullen en apparatuur. En nog heel veel meer. Ontdek alle mogelijkheden. 

Voordelen

Meer gemak en efficiëntie

Door een unieke combinatie van slimme technologie die allemaal in het plafond zit is er meer mogelijk in gebouwen in de healthcare sector.

Indoor navigatie

Makkelijk de weg vinden in een ziekenhuis naar je afspraak op de poli. Door gebruik te maken van positiebepaling via beaconing technologie.

Track & Trace

Medische apparatuur en artikelen en ook mensen zijn soms moeilijk te vinden in een gebouw. Voor asset tracking is het mogelijk om tags te plaatsen. De Mymesh- tags of badges worden bevestigd aan apparatuur of gedragen door medewerkers. De positie van de tag wordt nauwkeurig bepaald ten opzichte van de omliggende Mymesh-componenten in het plafond met een vaste positie. 

De Mymesh Control App 

Deze handige app is voor iedereen makkelijk te downloaden in Apple Store of Google Play. Met de Mymesh Control App kun je in een ruimte bijvoorbeeld met je mobiel het licht dimmen. Deze app is ook uit te breiden met functies die interessant zijn voor healthcare. Bijvoorbeeld het uitbreiden met hospitality functies, zoals het oproepen van een ziekenhuismedewerker, voor patiënten. Zo wordt de ziekenhuiskamer steeds slimmer.

De krachtige combinatie van TriSensoren en cloudapplicaties

Met Track & Trace altijd overzicht hebben waar in een gebouw zorgmiddelen, apparatuur of mensen zich bevinden. De positie van een tag op bijvoorbeeld een ziekenhuisbed wordt via het netwerk doorgeven aan de Asset tracking dashboard applicatie. Zo wordt er geen kostbare tijd meer verspild met het zoeken naar medische apparatuur.

Onze product catalogus

Oplossingen voor healthcare  

Mymesh wordt steeds meer toegepast als oplossing voor uitdagingen in grote gebouwen in de gezondheidszorg. Naast de Mymesh 1, 2 en 3-functionaliteit is er nog veel meer mogelijk. Zoals Track & Trace voor locatiebepaling en onderhoudsstatus, of bijvoorbeeld extra functies voor patiënten in de Room Control app. Altijd AVG-proof.

Mymesh in praktijk

Kantoren

BAM energy systems

Horticultuur

Biological Youngplants

Enthousiast over onze projecten?

Neem contact op en ontdek wat de Mymesh solution kan betekenen voor je werkgebied.

Bekijk alle projecten
crossarrow-right