Aannemers en installateurs

Mymesh is makkelijk stekerbaar te installeren. Alles draadloos, alles vanuit het plafond. Een bijzonder kosteneffectieve oplossing voor het eenvoudiger, sneller en goedkoper verduurzamen van vastgoed.

Het gemak van een draadloos netwerk

Draadloos en schaalbaar

Er is alleen 230V-voeding nodig, geen besturingsbekabeling. Dit maakt het design en installeren makkelijk. Het netwerk is eenvoudig om uit te breiden en functies aan toe te voegen.

Interoperabiliteit

Ontdek het voordeel van een ruime interoperabiliteit. Compatibel met DALI-, D4i-, Modbus-, en 0-10V-apparaten.

REST API

Er is niet meer nodig dan een internetverbinding. Met REST API Control is controle op afstand mogelijk, via applicaties. En REST API Signal Logging maakt op afstand monitoren mogelijk.

Over-The-Air Software updates

Het netwerk onderhouden is heel eenvoudig, met OTA software updates. Daarnaast kunnen indelingen en instellingen eenvoudig worden aangepast.

Meer met minder

Draadloze toepassingen met de slimme innovatiekracht van Mymesh, dat maakt installaties een stuk eenvoudiger. Want dit betekent: geen DALI-, Modbus-, 0-10V- én BACnet-bekabeling in ruimten en regelzones. Geen beperkingen van DALI-lijnen. En ook geen 24 VDC-voedingsbekabeling voor klepservomotoren. Geen roomcontrollers en floormanagers nodig. En geen CO2-sensoren voor de juiste ventilatie. Geen ruimtethermostaat en ook geen wandschakelaars nodig. Zo is er met Mymesh nog heel veel ‘minder’. En dat allemaal leidt tot… meer.

Mymesh in de praktijk

Mymesh wordt toegepast in uiteenlopende nieuwbouw- en renovatieprojecten, zoals:

Kantoren

BAM energy systems

Horticultuur

Project Vitarom Neurath

Enthousiast over onze projecten?

Neem contact op en ontdek wat de Mymesh-oplossing voor uw branche kan betekenen.

Bekijk alle projecten
arrow-right