Mymesh 1
Smart Lighting + HCL

De basis voor een volledige integratie van lichtbesturing. Ontdek alle voordelen van een draadloos zelfstandig lokaal werkend lichtbesturingssysteem zonder DALI-bekabeling. Ideaal voor nieuwbouw én renovatie. Onbeperkt schaalbaar en de mogelijkheid tot integratie met (third party) apps en diverse cloudapplicaties.

Ontdek Mymesh 1

Bewegingsdetectie en daglichtregeling

Smart building technologie begint heel eenvoudig: met één draadloze netwerk infrastructuur, alles in het plafond. Voor bewegingsdetectie, daglichtregeling en nog veel meer.

Human Centric Lighting voor tunable white en kleuren armaturen

Mymesh 1 ondersteunt biodynamische verlichting (HCL). Deze volgt het natuurlijk lichtverloop van de dag. Mogelijk in elk gewenste kleur.

Noodverlichting

Mymesh 1 kan ook zorgen voor het testen en monitoren van noodverlichting, inclusief rapportage (digitaal logboek) conform de NEN-EN50172:2004.

User app en cloudapplicaties

Mymesh 1 werkt samen met (third party) apps en cloudapplicaties voor diverse toepassingen. Van gebouwenbeheer tot applicaties voor de eindgebruiker. Alles voor een touchless office.
Product catalogus

Meer gemak en controle

Uitgebreide functionaliteit met licht

Er is veel mogelijk met instellingen van de lichtbesturing. Zoals verschillende lichtniveaus tussen dag en nacht, of het instellen van meerdere nalooptijden. 

Meer lichtfunctionaliteiten

Organiseer makkelijk overkoepelende centrale regelingen, zoals veegschakelingen in een bedrijfsrestaurant. Of stel eenvoudig tot acht verschillende scenes in, overlappende zones en nog veel meer.

Kiezen uit cloudapplicaties

Kies uit applicaties (apps) voor smartphone, tablet, laptop en PC. Van de handige Mymesh Control App tot een Smart Maintenance-applicatie met dashboard.

Mymesh 1 visualization with a Cupower fixture version with BiSensor and light switch.
Cupower driver
GST - BiSensor
Remote Switch

Ook klimaatbesturing?

Ga voor Mymesh 2

Smart Lighting

plus icon

Basic Climate

Basic climateSmart Lighting + Basic Climate

Mymesh. Een uniek draadloos mesh netwerk

Ontdek alle voordelen van een volledig draadloze integratie van licht en klimaat. Ga voor de duurzaamste en slimste gebouwen, met Mymesh.

Lees meer
Schaalbaar
secure icon
Veilig
Robuust
Adaptief
crossarrow-right