Eigenaren en beheerders

Mymesh is dé basis voor Smart Building-voorzieningen in een gebouw. Naast uitgebreide multidisciplinaire besturingsmogelijkheden faciliteert Mymesh diverse aanvullende cloud functionaliteiten. Zo is Mymesh de nieuwe standaard voor Smart Building technology. Alles om het leven van mensen in gebouwen te verbeteren, op basis van real-time data voor betere analyses en inzichten. Van nieuwbouw tot grote of kleine renovaties.

Voordelen

Optimaal rendement op huurinkomsten, bezettingsgraad en waardeontwikkeling

Gebouwen duurzamer maken. Voor een optimale energie performance, maar ook voor bijvoorbeeld een BREAAM-certificaat. Zo leidt Mymesh tot hogere huurinkomsten, bezettingsgraad en waardeontwikkeling.

Flexibele inrichting bij huurderswissel

Mymesh werkt volledig draadloos, met alles in het plafond. Zo zijn andere indelingen of instellingen van een kantoor heel makkelijk te realiseren.

Efficiënte bedrijfsvoering voor onderhoud en beheer

Mymesh geeft de zekerheid van een optimale bedrijfsvoering voor beheer en onderhoud van vastgoed, gedurende de hele levensduur van een gebouw.

Veilige digitale infrastructuur

Mymesh is ‘secure-by-design’. De Security maatregelen voorzien in AES CCM-encryptie en authenticatie volgens de industriestandaard NIST SP800-38C die ook wordt toegepast in de betalingssector. Mymesh is GOUD-gecertificeerd volgens de IASME's IoT Security Assured-richtlijn en voldoet aan de ETSI technische norm voor IoT-beveiliging, EN 303 645. Meer weten over hoe veilig Mymesh is? Download een whitepaper.

Mymesh in de praktijk

Mymesh wordt toegepast in diverse grootschalige professionele omgevingen en ook grote en kleinere renovatieprojecten zoals:

Parkeergarages

Parkeergarage Musis

Parkeergarages

Arnhem Central Station

Enthousiast over onze projecten?

Neem contact op en ontdek wat de Mymesh-oplossing voor uw branche kan betekenen.

Bekijk alle projecten
crossarrow-right