Logistiek & productie

Mymesh en logistiek & productie

In distributiecentra en productiehallen wordt het steeds belangrijker om maximaal flexibel, duurzaam en efficiënt te zijn. Mymesh is hiervoor een bijzonder (kosten)effectieve oplossing. Met slimme lichtoplossingen voor het eenvoudiger, sneller én goedkoper verduurzamen van distributiecentra en productiehallen.

Ruimtes en gebouwen die dankzij het draadloze Mymesh netwerk ‘living buildings’ worden. Die exact aanvoelen hoeveel en wat voor licht er op een bepaald moment nodig is. Verandert de indeling van een magazijn, dan verandert Mymesh mee.
Zo gaat Mymesh altijd voor het realiseren van een veilige, duurzame en kostenefficiënte LED-verlichtingsinstallatie. Van eenvoudige renovatie tot grootschalige projecten in de zware industrie.

Voordelen

Een integraal draadloos concept

Met de draadloze aanpak van Mymesh presteren gebouwen én mensen beter. 

50% extra energiebesparing

Door dimmen en schakelen van LED-verlichtingsarmaturen met tijdsgebonden schakel- en dimschema’s, lichtsensor of bewegingssensor.

Langere levensduur

Levensduurverlenging van verlichtingsarmaturen door optimalisatie branduren en lichtniveau. Tot wel 2x langere levensduur.

Minder onderhoudskosten

Onderhoudsoptimalisatie door middel van remote toezicht houden op verlichtingsarmaturen. Onderhoudstaken worden ingepland op basis van rapporten en meldingen. Er is geen periodieke inspectie vereist.

Duurzame, gecontroleerde en efficiënte verlichting

Reduceren van lichtvervuiling

Mymesh zorgt ook voor vermindering en het voorkomen van lichtvervuiling door buitenverlichting. Een duurzame kans om overlast te beperken voor mens, flora en fauna.

Verbeterde veiligheid

Overbruggingsregelingen of noodknoppen voor calamiteiten of onderhoud. Zoals bij een inbraakalarm. Dan gaat al het licht aan, op 100%.

Voordelen bij installatie

Instelbaar lichtbeeld tijdens levensduur. Standaardisatie op één type armatuur
mogelijk. Credits / punten voor BREEAM-, WELL-, LEED- certificaat.

Onze product catalogus

Oplossingen voor logistiek & productie  

Mymesh wordt steeds meer ingezet als oplossing voor uitdagingen in logistiek en productie. Het realiseren van een veilige, duurzame en kostenefficiënte LED-verlichtingsinstallatie. En nog veel meer.

Mymesh in de praktijk  

Mymesh wordt toegepast in projecten in diverse grote professionele logistieke en productie-omgevingen.

Logistiek & Productie

Vanderlande Industries

Logistiek & Productie

Chemelot

Enthousiast over onze projecten?

Neem contact op en ontdek wat de Mymesh solution kan betekenen voor je werkgebied.

Bekijk alle projecten
crossarrow-right