Project

Tripolis-Park

januari 2023

Over Tripolis-Park

Tripolis-Park is een high-performance kantoor van 50.000 m2 dat de nieuwe standaard zet op het gebied van duurzaamheid, welzijn en technologie. Een eco-bewuste campus gerealiseerd om lichaam en geest te inspireren en stimuleren. Een nieuwe visie die de optimale omgeving creëert voor de business en medewerkers van Uber en De Brauw Blackstone Westbroek, de nieuwe bewoners van Tripolis-Park.

De nieuwe generatie Smart Building

Duurzaamheid, gezondheid en veiligheid staan centraal bij de ontwikkeling van de nieuwe generatie smart buildings. De toegepaste innovatieve sensortechnologie meet alle omgevingsvariabelen zoals ruimtetemperatuur, beweging, bezetting, licht en relatieve vochtigheid. Mymesh realiseert een volledig geïntegreerde regeling van de biodynamische (HCL) verlichting en het binnenklimaat waarbij een koppeling in de cloud is gerealiseerd voor de klimaatsturing.  Deze applicaties zijn samen met de Mymesh draadloze digitale infrastructuur de backbone voor de duurzame gebouwautomatisering.

Bluetooth beaconing lokalisatie technologie wordt toegepast voor een slimme Room Control App voor smartphone waarmee de gebruiker alleen de ruimte kan bedienen waar hij zich in bevindt. De Mymesh data infrastructuur zal tevens worden aangesloten op diverse cloudapplicaties voor Smart Maintenance en Productiviteit apps van derde partijen.

Tripolis-Park wordt in nauwe samenwerking met de opdrachtgever Flow Development en de partners Trilux, HC RT, De Bosman Bedrijven en Schneider Electric uitgevoerd.

Tijdens de bouw is een gezamenlijke perslunch georganiseerd met als gastheer Frits Sissing. Kijk voor een mooie samenvatting van deze bijeenkomst de video.

Voor meer informatie zie: www.tripolis-park.com

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd over onze laatste nieuws en updates!

Meld je nu aan

Related projects

Mymesh is applied in professional large-scale environments including:

arrow-right