Mymesh voor kantoren

Meer dan een oplossing

Een kantoorgebouw dat met je meedenkt, altijd vooruit denkt, of je precies aanvoelt. Dat gaat verder dan een smart building. Dat is een… living building. En dat wordt mogelijk gemaakt door Mymesh, een uniek, volledig draadloos besturingssysteem. 

Mymesh is geïntegreerd in de armaturen in het plafond en is makkelijk te installeren. Dit vereenvoudigt het installatieontwerp aanzienlijk. Het zorgt voor meer flexibiliteit. Alles is continu aanpasbaar en realiseerbaar met software-apps. Van systeemconfiguratie, ruimte-indelingen en regelzones tot alle instellingen. 

Mymesh maakt gebruik van slimme besturingscomponenten zoals innovatieve sensoren en controllers. Alle componenten vormen automatisch een zelforganiserend draadloos mesh netwerk. Mymesh levert de draadloze data-infrastructuur, inclusief beaconing. De infrastructuur maakt verbinding met veelzijdige cloudapplicaties en dashboards. Voor besturing, gebouwbeheer én gebruikers. Zo is Mymesh dus echt meer dan een oplossing.

Living buildings in het dagelijkse kantoorleven

Mymesh wordt toegepast om op de meest duurzame manier prestaties van kantoorgebouwen, organisaties en gebruikers te verbeteren. Bij een zomerse namiddag zorgt Mymesh voor koelere lucht en de zonwering gaat naar beneden. Op een koude dag zorgt het op kantoor voor meer warmte waar het moet, en minder waar het kan. De vergaderzaal stroomt vol. Er komt meer zuurstof bij. Het licht wordt aangepast en de temperatuur wordt verlaagd. Zo biedt Mymesh meerdere oplossingen met slimme innovaties om lekker ontspannen of geconcentreerd te werken.

Smart Lighting 

Mymesh is een uniek, volledig draadloos besturingssysteem. Het zorgt voor algemene en biodynamische verlichting, en voor noodverlichting. Mymesh is geïntegreerd in de armaturen in het plafond. Dat is makkelijk te installeren en het zorgt voor meer flexibiliteit. Alles is continu aanpasbaar en realiseerbaar met software-apps. Van systeemconfiguratie, ruimte-indelingen en regelzones tot alle instellingen. Overal en altijd precies het juiste licht. Of even geen licht! 

Klimaat

Met Mymesh 2 en 3 is er ook ruimteregeling mogelijk van klimaatsystemen voor verwarming, koeling en ventilatie. Met bijvoorbeeld slimme klimaatplafonds met onder andere TriSensoren. 

Zonwering

Met Mymesh is er ook de mogelijkheid voor een automatische regeling voor de elektrische (binnen)zonwering voor beheersing van daglicht- en warmtetoetreding.

Onze product catalogus

De basis van een Mymesh netwerk

De unieke draadloze aanpak van Mymesh is heel relevant en effectief voor kantoorgebouwen. De basis van dit succes bestaat uit vier componenten. 

Schaalbaar

Het meest schaalbare draadloze netwerk ter wereld. Tot meer dan 10.000 componenten. Door het volledige mesh netwerk protocol is het netwerk onbeperkt schaalbaar.

Veilig 

Mymesh is secure-by-design. De Security maatregelen voorzien in AES CCM-encryptie en authenticatie volgens de industriestandaard NIST SP800-38C die ook wordt toegepast in de betalingssector. Mymesh is GOUD-gecertificeerd volgens de IASME's IoT Security Assured-richtlijn en voldoet aan de ETSI- technische norm voor IoT-beveiliging, EN 303 645.

Robuust

Bedrijfszeker onder alle omstandigheden. Het netwerk heeft geen single-point-of-failure. Na lokale spanningsonderbrekingen zal het netwerk zich automatisch herstellen. 

Adaptief

Meegroeien met updates en functionaliteiten. Updates en nieuwe functionaliteit kunnen Over-The-Air worden geïnstalleerd terwijl het systeem volledig  operationeel blijft.

Oplossingen voor kantoren 

Mymesh wordt steeds meer ingezet als oplossing voor uitdagingen bij kantoren. Om te komen tot ‘living buildings’ die beter presteren, doordat mensen in het kantoor zich beter voelen en dus beter functioneren. Gezond, veilig, duurzaam en kostenefficiënt. 

Mymesh in de praktijk

Mymesh wordt toegepast in diverse kantoren, van grote nieuwbouwprojecten tot renovatie van een bestaand kantoor.

Kantoren

Tripolis-Park

Kantoren

XYZTEC

Enthousiast over onze projecten?

Neem contact op en ontdek wat de Mymesh solution kan betekenen voor je kantoor.

Bekijk alle projecten
crossarrow-right