Mymesh voor parkeergarages

Meer mogelijk met parkeergarages

In parkeergarages staat het licht vaak lang aan. Met als resultaat een hoge energierekening en korte levensduur van de verlichtingsinstallatie. Met Mymesh kan dit slimmer en duurzamer. Door de verlichting slim automatisch te schakelen, flexibel te dimmen en van afstand te monitoren. Zo wordt ook een parkeergarage met Mymesh een ‘living building’. Met slimme verlichting die zich continu aanpast aan de gebruiker. Waar of wanneer die zich ook maar in de garage bevindt.  

Slimme verlichting voor parkeergarages

Functionaliteit

Toepassing mogelijk van meerdere lichtbesturingsfunctionaliteiten. Zoals automatisch schakelen van lichtniveau bij gedetecteerde beweging. Monitoren van energieverbruik en storingen, en nog heel veel meer.

Installatie

Eenvoudige installatie. De draadloze lichtbesturing is ingebouwd in het armatuur. Sensoren zijn batterijgevoed (levensduur 10 jaar), draadloos bestuurbaar en hoeven niet te worden bekabeld. Indien gewenst kan een radarsensor worden ingebouwd in het armatuur of kunnen er 230V-gevoede PIR-bewegingssensoren worden toegepast.

Onze Product catalogus

Meer mogelijk met slimme en duurzame lichtoplossingen

Sensorplan

Sensoren (bewegingsmelders) worden geplaatst bij alle in- en uitgangen van auto’s en voetgangers. Is een garage verdeeld in meerdere zones, dan komen er ook sensoren op de zone-overgangen.

Beheer op afstand

De installatie levert informatie over onder andere energieverbruik of storingen. Het is ook mogelijk om de verlichting op afstand te beheren, monitoren en bedienen.
Mymesh Solution

De basis van een Mymesh-netwerk

De unieke draadloze aanpak van Mymesh is heel relevant en effectief voor kantoorgebouwen. De basis van dit succes bestaat uit vier componenten.

Schaalbaar

Het meest schaalbare draadloze netwerk ter wereld. Tot meer dan 10.000 componenten. Door het volledige mesh netwerk protocol is het netwerk onbeperkt schaalbaar.

Veilig

Mymesh is secure-by-design. De Security maatregelen voorzien in AES CCM-encryptie en authenticatie volgens de industriestandaard NIST SP800-38C die ook wordt toegepast in de betalingssector. Mymesh is GOUD-gecertificeerd volgens de IASME's IoT Security Assured-richtlijn en voldoet aan de ETSI- technische norm voor IoT-beveiliging, EN 303 645.

Robuust

Bedrijfszeker onder alle omstandigheden. Het netwerk heeft geen single-point-of-failure. Na lokale spanningsonderbrekingen zal het netwerk zich automatisch herstellen.

Adaptief

Meegroeien met updates en functionaliteiten. Updates en nieuwe functionaliteit kunnen Over-The-Air worden geïnstalleerd terwijl het systeem volledig  operationeel blijft.

Sensor icon

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing

Oplossingen voor parkeergarages

Mymesh wordt steeds vaker toegepast in parkeergarages van diverse formaten. Niet alleen bij nieuwbouwprojecten maar ook bij renovatieprojecten.

Mymesh in de praktijk

Bekijk hier waar Mymesh al is toegepast om parkeergarages slimmer en duurzamer te maken:

Parkeergarages

Parkeergarage Musis

Parkeergarages

Arnhem Central Station

Enthousiast over onze projecten?

Neem contact op en ontdek wat de Mymesh solution kan betekenen voor je werkgebied.

Bekijk alle projecten
arrow-right