Projectontwikkelaars en ingenieursbureaus

Mymesh is dé basis voor een smart building. Zodat je een beter gebouw kunt opleveren. Een gebouw dat vandaag optimaal functioneert voor iedereen die erbij betrokken is. En dat ook aanpasbaar is voor wensen en eisen in de toekomst. 

Van nieuwbouwprojecten tot grote of kleinere renovaties.

Flexibel, kostenefficiënt en innovatief

Flexibiliteit bij inrichten van het gebouw (bouwkundig/infra)

Alle componenten communiceren draadloos. Hierdoor is er bij het inrichten van gebouw een flexibele indeling mogelijk, zonder de beperkingen van DALI-lijnen of bijvoorbeeld Modbus- en BACnet-bekabeling. Hiermee is een gebouw flexibel voor de toekomst. Zo wordt ook bijvoorbeeld het realiseren van een optimaal duurzaam gebouw voor een BREEAM-certificaat makkelijker. Van systeemconfiguratie, groep/ruimte-indelingen tot alle andere instellingen, alles wordt tijdens het in bedrijf stellen met apps gerealiseerd. Nieuwsgierig hoe dit werkt? Vraag een demo aan.

Flexibele functionaliteit per huurders

Mymesh werkt volledig draadloos, met alles in het plafond. Zo zijn andere indelingen of instellingen van een kantoor makkelijk, snel en met weinig kosten te realiseren. 

Lagere bouwkosten

Werken met het unieke mesh netwerk van Mymesh, dat heeft zo z’n voordelen. Zeker ook financieel, door een sterk vereenvoudigd installatieontwerp. Er is alleen 230 V nodig! Verder wordt er gewerkt met een Wieland stekerbare elektrische installatie. Eén sensor voor licht, klimaat en beaconing. Er hoeft niets aan de muur, alles zit in het plafond. Geen wandschakelaars, ruimtethermostaat of CO2- sensor nodig. En zo biedt Mymesh nog veel meer waarmee lagere bouwkosten gerealiseerd worden.

Innovaties voor duurzaamheid, welzijn en technologie

Mymesh toepassen betekent kiezen voor een touchless office, met een grootschalige toepassing van draadloze netwerktechnologie. Met een volledig vraaggestuurde regeling op basis van temperatuur en bezetting voor het binnenklimaat. Beter voor het milieu, beter voor het welbevinden van mensen in het gebouw. Comfort en gemak dankzij lokale bediening van licht en klimaat, gewoon met een app op de telefoon. En Mymesh blijft continu gaan voor nog betere prestaties. Vandaag, en in de toekomst.  Zoals bijvoorbeeld nauwkeurige CO2-meting in het plafond en volledig automatisch op afstand testen van een installatie. 

Mymesh in de praktijk

Mymesh wordt toegepast in diverse grootschalige professionele omgevingen, zoals:

Kantoren

Utrecht City Hall

Parkeergarages

Stadshart Amstelveen

Enthousiast over onze projecten?

Neem contact op en ontdek wat de Mymesh-oplossing voor uw branche kan betekenen.

Bekijk alle projecten
crossarrow-right