Huurders en gebruikers

Ervaar het goede gevoel van een slimme, flexibele en innovatieve werkomgeving. Met 24/7 een optimale afstemming van licht en klimaat, waar of wanneer je ook maar in het het gebouw bent.

Zo comfortabel kan duurzaam zijn

Comfortabele, gezonde en veilige werkomgeving

Mymesh staat garant voor een comfortabele, gezonde, veilige werkomgeving door innovatieve regelingen en actuele sensordata voor monitoring.

Slimme, technisch vooruitstrevende werkomgeving

Lekker werken in een gebouw, dankzij handige gebruikers-apps om instellingen op de werkplek te wijzigen, ruimtes te reserveren, indoor te navigeren en nog veel meer. De combinatie van rijke data uit de sensoren met de beacon functie is inzetbaar voor diverse applicaties. Waardoor een gebouw zich optimaal aanpast aan de gebruiker.

(Bijna) energieneutraal gebouw

Mymesh is een welkome ondersteuning op weg naar meer rendement en duurzaamheid. Het zorgt ervoor dat licht alleen brandt waar en wanneer dat nodig is. En dat er niet ergens in het gebouw onnodig gekoeld of verwarmd wordt. Zo kan Mymesh kan tot wel 80% besparen op het energieverbruik.

Flexibel, adaptief gebouw

Mymesh is draadloos en daardoor bijzonder schaalbaar. Met een flexibele configuratie. Eén netwerkdomein zonder beperkingen. Flexibel en uitbreidbaar. En altijd toekomstbestendig, dankzij software updates.

Duurzaam imago

Meer dan een fijne werkplek bieden. Dat hebben steeds meer werkgevers nodig in de ‘war on talent’. BENG, WELL en BREEAM dragen bij aan een moderne en duurzame uitstraling als werkgever.

Mymesh in de praktijk

Mymesh wordt toegepast in uiteenlopende kantoren en werkomgevingen, zoals:

Kantoren

Utrecht City Hall

Overige

Bluewater Guildhall

Enthousiast over onze projecten?

Neem contact op en ontdek wat de Mymesh-oplossing voor uw branche kan betekenen.

Bekijk alle projecten
arrow-right