Mymesh en horticultuur

Ontdek een Plug & Play draadloos lichtbesturingssysteem

Een living building met Mymesh. Dat is niet alleen fijn voor mensen, maar ook voor planten en gewassen. Met Mymesh heb je de voordelen van een mesh netwerk én een flexibel draadloos lichtbesturingssysteem. Wat je ook produceert of teelt, de slimme LED-groeilampen met Mymesh geven gewassen exact het juiste licht dat ze nodig hebben. Om zo de oogst en kwaliteit te optimaliseren en het energieverbruik te verminderen.

Flexibel en simpel

Flexibele draadloze lichtbesturing

Mymesh werkt volledig draadloos. Dus voeg makkelijk geavanceerde 1 tot 4 kanaals lichtsturingsfunctionaliteit toe aan bestaande en nieuwe installaties. 

Eenvoudige integratie

Een Mymesh draadloos lichtbesturingssysteem voor tuinbouw is via een Modbus-interface aangesloten op de klimaatcomputer. Zo werkt het volledig lokaal, onafhankelijk van internet- of cloudverbinding.

Onderhoud en ondersteuning op afstand

Via de Mymesh Cloud is onderhoud en ondersteuning op afstand mogelijk. 

Onze product catalogus

Naar een groene transitie met slimme verlichting

Een Mymesh Smart LED Grow Light-oplossing zorgt voor een duurzame balans tussen opbrengst en energieverbruik. Bijvoorbeeld door LED-verlichting aan te passen aan het biologisch ritme van het gewas. Of door goed beheer van het stroomverbruik, terugleverpremies voor elektriciteit en beter kunnen omgaan met piekbelasting.

Independent lighting control

More and more horticultural enterprises discover the benefits of smart LED grow lights for controlled plant growth. Mymesh, for instance, offers one-to-four channel control per fixture with independent lighting control per channel. This makes it possible to define lighting recipes and to individually control four colours. With the Mymesh employee tag, lights flick on depending on the employee’s position in the greenhouse. Further integration with driver or cable boxes is possible using custom Mymesh modules.

Onze product catalogus

Mymesh oplossingen voor horticultuur

Steeds meer ondernemingen in de horticultuur ontdekken de voordelen van slimme LED-groeiverlichting voor gecontroleerde gewasgroei. Zo heb je 1-4 kanaals besturing per armatuur met onafhankelijke lichtbesturing per kanaal. Hiermee is het mogelijk lichtrecepten te maken en vier kleuren individueel te sturen. Met de Mymesh employee tag wordt het werklicht ingeschakeld op basis van je positie in de kas. Daarnaast is verdere integratie met driver of kabeldozen mogelijk door toepassing van aangepaste Mymesh modules.

Optimaliseren van gewasgroei met Smart LED grow lights? Bekijk onze case study ‘Vitarom Neurath’.

Vraag case study aan

Mymesh in de praktijk

Mymesh wordt toegepast in diverse grote professionele omgevingen en in projecten in de horticultuur.

Horticultuur

Project Vitarom Neurath

Horticultuur

Biological Youngplants

Enthousiast over onze projecten?

Neem contact op en ontdek wat de Mymesh solution kan betekenen voor je werkgebied.

Bekijk alle projecten
crossarrow-right