living buildings

mymesh

Meer dan een smart building

Hoe mooi is het als een gebouw met je meedenkt, altijd vooruit denkt. Of je precies aanvoelt. Dat is een...’ living building’. Een gebouw dat exact aanvoelt hoeveel extra frisse lucht er nodig is als de bedrijfskantine volloopt met mensen. Een parkeergarage die zorgt dat iemand ‘s avonds in veilig licht naar haar auto kan lopen. En zo nog heel veel meer.

Living buildings. Die worden mogelijk gemaakt door het unieke Mymesh netwerk protocol. Dit is een volledig draadloos multidisciplinair besturingssysteem. Duurzaam en comfortabel, gezond en veilig. Met Mymesh heb je één flexibele en draadloze oplossing voor rijkere data, waar je steeds meer mee kunt doen. En iedereen beter en optimaler kan leven en werken in een gebouw. Overal en altijd, vandaag en in de toekomst.

Meer dan een oplossing

Mymesh is een uniek, volledig draadloos besturingssysteem. Het zorgt voor algemene en biodynamische verlichting, en voor noodverlichting. Verder ook voor ruimteregeling van klimaatsystemen voor verwarming, koeling en ventilatie.

En met Mymesh is ook besturing van zonwering mogelijk.

Mymesh is geïntegreerd in de armaturen in het plafond. Makkelijk te installeren en het zorgt voor meer flexibiliteit. Alles is continu aanpasbaar en realiseerbaar met software-apps. Van systeemconfiguratie, ruimte-indelingen en regelzones tot alle instellingen. Mymesh wordt toegepast om op de meest duurzame manier prestaties van gebouwen, organisaties en gebruikers te verbeteren.

Mymesh is dus echt meer dan zomaar een oplossing.

Meer over Mymesh

Bij de ontwikkeling van Mymesh was geavanceerde draadloze communicatie het uitgangspunt. Geïnspireerd op de verfijnde communicatie zoals bij een zwerm vogels, of een school vissen. Mymesh maakt gebruik van slimme besturingscomponenten zoals innovatieve sensoren en controllers. Alle componenten vormen automatisch een zelforganiserend draadloos mesh netwerk.

Mymesh levert de draadloze data-infrastructuur, inclusief beaconing. De infrastructuur maakt verbinding met veelzijdige apps, cloudapplicaties en dashboards. Voor besturing, gebouwbeheer én gebruikers.

Mymesh solution

Daarom Mymesh

Schaalbaar

Het meest schaalbare draadloze netwerk ter wereld
secure icon

Veilig

Extreem hoge 
veiligheidsstandaard

Robuust

Bedrijfszeker onder alle omstandigheden

Adaptief

Meegroeien met updates en functionaliteiten

Kostenefficiënt

Innovatieve en integrale draadloze oplossing

Living buildings, onze projecten

Mymesh wordt toegepast in uiteenlopende nieuwbouw- en renovatieprojecten.
Bekijk alle projecten

Voor wie

Met Mymesh heb je niet alleen een smart building, maar vooral ook een living building. Een gebouw dat de verwachtingen overtreft, van projectontwikkelaars tot gebruikers.
gear icon

OEM/fabrikant

Een betrouwbare, unieke netwerkstructuur met 100% dekking op elke locatie.

Lees meer
building icon

Projectontwikkelaars

Innovatief, met lagere bouwkosten en flexibele functionaliteiten.

Lees meer
user icon

Huurder
& gebruikers

Comfortabel, gezond en veilig binnenklimaat voor welzijn en productiviteit van medewerkers.

Lees meer
key icon

Eigenaren & Facility managers

Optimale bedrijfsvoering voor vastgoedbeheer en onderhoud.

Lees meer
ruler icon

Aannemers
& installateurs

Makkelijk te installeren en in bedrijf te stellen.

Lees meer

Ontdek Mymesh

Meer weten over onze de slimme oplossingen? 
Vraag een gesprek aan of download onze corporate brochure
arrow-right