Apps en Cloud Applications

Welkom in een wereld van unieke cloudapplicaties. Zoals een REST API voor applicatieontwikkeling door derde partijen. Applicaties voor het technisch, organisatorisch en financieel beheer. En productiviteitsapps, om gebruikers van een gebouw optimaal te ondersteunen in hun dagelijks werk en welzijn.

De Mymesh Cloud Applications voorzien in alles wat je bij een smart building mag verwachten. Verbind het netwerk makkelijk via de Mymesh-gateway en ontdek een wereld aan mogelijkheden en oplossingen.

Het Mymesh Management System (MMS)

Het Mymesh Management Systeem (MMS) is ontworpen om elk gebouw gemakkelijk te besturen, beheren en het gebruik te analyseren.

MMS Edge REST API

Eenvoudige koppeling in de cloud van het Mymesh netwerk met het gebouwbeheersysteem of met Smart Building-applicaties van derden.

MMS Control App & SDK beaconing

Room Control App voor smartphone bediening en een software development kit voor iOS en Android om apps van derden te integreren. Maakt gebruik van positiebepaling met beaconing.

MMS Monitoring

Dit is een Smart Maintenance Systeem met dashboard. Voor het monitoren van energieverbruik, storingen en sensordata. Ook het testen, monitoren en rapporteren van noodverlichting is mogelijk.
Product catalogus

Makkelijk besturen en beheren

Touchless Office, niets aan de muur

De Room Control App vervangt de traditionele ruimtethermostaat en lichtschakelaars aan de wand.

Remote commissioning

Met een IT-aanpak wordt inbedrijfstellen, Site Acceptance Testen en netwerk updates geautomatiseerd uitgevoerd.

MMS Calendar

Application for setting time-based switching and dimming schedules.
Product catalogus

Meer weten over de Mymesh Cloud Applicaties?

Ontdek nu

Mymesh. Een uniek draadloos mesh netwerk

Ontdek alle voordelen van een volledig draadloze integratie van licht en klimaat. Ga voor de duurzaamste en slimste gebouwen, met Mymesh.

Lees meer
Schaalbaar
secure icon
Veilig
Robuust
Adaptief
crossarrow-right