Ontdek de Toekomst van Stekerbare Producten

december 2023

Dit jaar zit vol innovatie! 

Naast onze succesvolle samenwerking met Cupower, introduceren wij met trots de nieuwe GST productlijn voor installateurs.

De kernwaarden van snelheid, veiligheid en efficiëntie vormen de essentie van de Wieland GST stekerbare Mymesh componenten. Onze Mymesh GST producten bieden een draadloze integratie van licht, klimaat en zonwering, met industriestandaard connectoren die zorgen voor een probleemloze installatie. Makkelijker kunnen we het niet maken.

Op onze website kun je de innovatieve productlijn zelf ervaren via een indrukwekkende 3D visualisatie van onze meest geavanceerde Mymesh 3+ oplossing. Daarnaast vind je een uitgebreid overzicht van alle Mymesh GST producten in de catalogus. Ontdek hoe deze nieuwe technologieën jouw ervaring met draadloze integratie kunnen transformeren.

Deze maand in de spotlight

Distributiecentrum ARA Almelo uitgerust met slim draadloos verlichtingssysteem voor comfort en energiebesparing

De kantoorruimten van het gloednieuwe logistieke centrum ARA Almelo zijn uitgerust met een geavanceerd draadloos verlichtingssysteem dat wordt aangestuurd door slimme Mymesh-software. Hierdoor wordt de verlichting automatisch geregeld op basis van aan- of afwezigheid van personen en toetreding van natuurlijk daglicht. Zo wordt de kunstverlichting automatisch gedimd als er voldoende daglicht binnenkomt en uitgeschakeld als zich niemand in de ruimte bevindt. Naast werkcomfort levert dit substantiële energiebesparingen op en verlengt het de levensduur van de installaties.

Lees meer over de implementatie van onze Smart Lighting oplossing in dit unieke project.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd over onze laatste nieuws en updates!

Meld je nu aan

Gerelateerd nieuws

Mymesh wordt toegepast in professionele grootschalige omgevingen waaronder:

arrow-right