Mymesh GST productlijn

Ontdek de toekomst van
stekerbare producten

Mymesh GST Familie

Optimaliseer het
installatieproces

De nieuwe productlijn van Mymesh met Wieland GST-connectoren biedt installateurs significante voordelen waardoor installaties sneller, veiliger en foutloos kunnen worden uitgevoerd. De overstap naar stekerbaar installeren elimineert de chaos van losse draden en vermindert het risico van verkeerd aansluiten waardoor het installatieproces aanzienlijk makkelijker wordt.

Stekerbaar installeren heeft niet alleen voordelen op korte termijn, zoals het vereenvoudigen van langdurige en repeterende taken, maar ook op lange termijn. Het maakt toekomstige aanpassingen snel, eenvoudig en kostenefficiënt mogelijk. Hierdoor blijft niet alleen het Mymesh-systeem slim, toekomstbestendig en robuust, maar geldt dit ook voor de installatie van de GST-modules.

Efficient, kostenbesparend
en betrouwbaar

Betrouwbaar

De uniforme aansluiting van alle componenten met de GST-steker van Wieland is een essentiële toevoeging aan de Mymesh-product suite. Wieland staat bekend in de installatiewereld vanwege de betrouwbaarheid van hun gecertificeerde GST-stekerbare aansluitingen. Deze reputatie wordt nu geïntegreerd in de Mymesh GST-productlijn.

Efficient & kostenbesparend

Doordat het installeren van de Mymesh GST stekerbare producten aanzienlijk eenvoudiger en sneller kan is het mogelijk om het installatieproces te versnellen of zelfs met minder mankracht uit te voeren. Dit beïnvloed de kosten op positieve wijze. In onze 3Dvisualisaties van het Mymesh 3+ implementatieniveau(link?) is het mogelijk om de Mymesh GST-productlijn te ervaren.
crossarrow-right