Project

VPRO Televisie

januari 2023

Over de organisatie

“De VPRO is een Nederlandse omroepvereniging met een lange staat van dienst. Innovator sinds 1926, ze hebben veel iconische televisie- en radioprogramma’s gemaakt. De VPRO is een broedplaats voor innovatie en talent en een podium voor boeiende verhalen en verhalenvertellers.

De VPRO wil de komende jaren een belangrijke rol blijven spelen als leverancier van programma’s die relevant zijn voor een groot en geïnteresseerd publiek. De VPRO onderhoudt een creatief sociaal en cultureel netwerk en heeft een toegewijde aanhang van leden, abonnees, donoren en sympathisanten.”

Een perfecte match

“In 2018 had de VPRO de wens om al hun conventionele verlichting te vervangen naar ledverlichting. Deze retrofit was het ideale moment om slimme lichtbesturing te implementeren. Slimme lichtbesturing zorgt voor een comfortabele werkomgeving die energiezuinig is. Echter was het door de architectuur van het gebouw haast onmogelijk om extra kabels te trekken. Als projectleider koos de innovatieve Kronenburg groep voor de T8 van Mymesh om twee vliegen in één klap te slaan.

De T8 slimme LED-buis maakt geavanceerde daylight-harvesting mogelijk, terwijl het de efficiëntie enorm verhoogt. Chess berekende dat vergelijkbare projecten tot 80% op hun energieverbruik kunnen besparen met een vergelijkbare upgrade naar Connected LED.”

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd over onze laatste nieuws en updates!

Meld je nu aan

Related projects

Mymesh is applied in professional large-scale environments including:

crossarrow-right