Project

Velto – Interstuhl

augustus 2023

Velto is al ruim 40 jaar actief als importeur, adviseur en leverancier van diverse kwalitatieve merken voor zitcomfort en interieuroplossingen. Door hun kennis op dit gebied weet Velto hoe men gezonde, comfortabel en eleganter zit. Velto heeft als missie om men zichzelf te laten overtreffen en bewust te laten worden van hun leef- en werkomgeving. Mede vanuit die filosofie past Mymesh als verbetering van de werkomgeving bij dit project.

Mymesh 1 smart Lighting systeem voor de showroom en kantoren

Voor de vernieuwing van de verlichting van de showroom en bedrijfsruimten heeft Velto gekozen voor het Mymesh 1 lichtbesturingssysteem. Gezien de filosofie van Velto die zich richt op kwaliteit en ook duurzaamheid is de samenwerking met Mymesh uiteraard een logische keuze. Dit project is in samenwerking met SimpleLight uit DenHaag uitgevoerd.
De Mymesh 1 oplossing voor Velto bestaat uit automatische lichtbesturing op basis van bewegingsdetectie en daglichtregeling voor de kantoren en bewegingsdetectie voor de showroom. De daglichtregeling zorgt ervoor dat het lichtniveau in de kantoren zo geregeld is dat de combinatie van het daglicht en de dimbare binnenverlichting het ingestelde lichtniveau behaald.
Daarnaast wordt er in zowel de showroom als de kantoren gebruik gemaakt van de mogelijkheid om handmatig het licht te bedienen of te schakelen tussen dimstanden en verschillende licht scénes met de Mymesh Remote Switch. Dit is onze draadloze handbediening met ingebouwde antenne die gevoed wordt door een batterij met een levensduur tot wel 10 jaar.

Velto project

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd over onze laatste nieuws en updates!

Meld je nu aan

Related projects

Mymesh is applied in professional large-scale environments including:

crossarrow-right