Project

Gravesend

januari 2023

Over Gravesend

Gravesend is een prachtige oude havenstad aan de zuidoever van de rivier de Thames, aan de oostkant van Londen. Omdat het dicht bij het bisdom Rochester ligt, werd het aangesteld als het centrum van de Borough of Gravesham.

Vanwege haar ligging heeft Gravesend een groot strategisch belang gehad in de maritieme en communicatiegeschiedenis. Omdat het een toegangspoort was tot de rest van de UK via water. Gravesend is de oudste gietijzeren pier ter wereld.

Het project

Er zijn 20 lampen op de pier in Gravesend. De lampen moesten worden vervangen. In plaats van de lampen te laten vervangen, zijn de bestaande lampen achteraf aangebracht. De bestaande armaturen zijn behouden en hebben nu een nieuwe LED-module. De LED-module bestaat uit algemene verlichting en noodverlichting. De noodverlichting is uitgerust met Mymesh voor remote monitoring via Lumitel AST.

Lumitel AST Powered by Mymesh

Lumitel® AST is een cloud-verbonden platform, het kan automatisch noodverlichting testen. Hierdoor hoeven er niet meer handmatige inspecties van noodverlichting plaats te vinden. We zijn erg trots om aan te kondigen dat Lumitel AST Powered by Mymesh de Lux Award heeft gewonnen in de categorie voor noodverlichtingsproducten van het jaar 2019.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd over onze laatste nieuws en updates!

Meld je nu aan

Related projects

Mymesh is applied in professional large-scale environments including:

crossarrow-right