Mymesh integreert Helvar Freedom

februari 2020

Chess kondigt aan dat Mymesh integreert met Helvar’s nieuwe draadloze productlijn; Freedom. Deze samenwerking realiseert een compleet armatuur-concept waarbij elke Helvar LED-driver draadloos wordt bestuurd door een Freedom Node met Mymesh. Deze oplossing creëert een robuust en schaalbaar mesh-netwerk dat kan worden gebruikt als een geavanceerde data-infrastructuur om elke omgeving erg slim te maken.

Tero Päärni, Head of Luminaire Components Sales bij Helvar: ”We zijn verheugd om aan te kondigen dat Mymesh deel gaat uit maken van ons snelgroeiende Helvar Freedom-partners ecosysteem. Mymesh biedt een robuust, schaalbaar en veilig draadloos netwerk met uitstekende flexibiliteit en integratiemogelijkheden, waarvan onze klanten zullen profiteren in de draadloze wereld. ”

Helvar Freedom is de nieuwe draadloze productlijn van de gerenommeerde fabrikant van verlichtingsoplossingen uit Finland. De Freedom Node met Mymesh maakt verbinding met elke Helvar Freedom-driver en stelt gebruikers in staat om geavanceerde draadloze besturings- en management opties in elke omgeving te implementeren. De gebruiker kan Helvar Freedom drivers naadloos integreren met het Mymesh-ecosysteem, dat bestaat uit vele andere innovatieve draadloze sense & control-apparaten.

Beide bedrijven hebben een rijke geschiedenis en delen dezelfde visie. Samen geloven we dat de toekomst van verlichting draadloos, veilig en intelligent is. Daarom is deze samenwerking een voor de hand liggende stap. We zijn erg blij om met Helvar samen te werken aan deze geweldige draadloze onderneming waarbij verlichting slechts nog het begin is van de ‘Smart’ revolutie. ” – Han Bak, CEO van Chess

Wilt u meer weten over Freedom met Mymesh?

Neem deel aan onze Mymesh-webinar op 25 maart met het onderwerp “Draadloze armaturen met Freedom x Mymesh” gepresenteerd door Tero Päärni (Helvar) en Han Bak (Chess).

Je kunt je hier direct registreren:
Registreer nu

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd over onze laatste nieuws en updates!

Meld je nu aan

Gerelateerd nieuws

Mymesh wordt toegepast in professionele grootschalige omgevingen waaronder:

crossarrow-right