Mymesh in het nieuws en een opkomende conferentie

oktober 2023

Er is weer veel gebeurd op Smart Building gebied.

Zo zijn Eindhoven Airport en Velto Interstuhl uitgerust met slimme automatische lichtbesturing op basis van bewegingsdetectie en daglichtregeling. En kun je Mymesh ontmoeten op de conferentie Digitaal Gebouw van de Toekomst op 15 november. Vragen van eindgebruikers rond de thema’s duurzaamheid, digitalisering en veiligheid staan centraal op deze conferentie georganiseerd door brancheorganisatie FHI Gebouwautomatisering. Jij komt toch ook? Lees hieronder meer…

Han Bak

CEO, Mymesh

Mymesh in het nieuws

Mymesh in Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is uitgerust met het slimme, duurzame en zelfregulerende verlichtingssysteem Mymesh. De ‘derdehands’ parkeergarage, die voorheen naast het Klokgebouw in Eindhoven stond en daarvoor dienst deed bij een ziekenhuis in Nieuwegein, is opnieuw in gebruik genomen. De garage is voor zijn nieuwe functie door Mymesh uitgerust met vraaggestuurde verlichting op momenten dat de garage wordt betreden en gebruikt.

Meer weten over dit project

Of bekijk de publicaties van het project op: Techvisor, Ondernemersbelang, Verlichting.nl, Wijbrabant.nl

Mymesh in het Velto Interstuhl

Velto heeft als missie om mensen zichzelf te laten overtreffen en bewust te maken van hun leef- en werkomgeving. Mede vanuit die filosofie is het lichtbesturingssysteem Mymesh 1 geïmplementeerd. De Mymesh 1 oplossing voor Velto bestaat uit automatische lichtbesturing op basis van bewegingsdetectie en daglichtregeling voor de kantoren, en bewegingsdetectie voor de showroom. 

Meer weten over dit project?

Aankondiging: Digitaal Gebouw van de Toekomst conferentie 2023

Op woensdag 15 november 2023 vindt de Digitaal Gebouw van de Toekomst Conferentie plaats waar Mymesh samen met haar partners aanwezig zal zijn. Het doel van deze conferentie is om antwoord te geven op vragen van de eindgebruiker zoals: Het proces van bouwen of verbouwen, hoe zorg ik dat mijn pand duurzaam of energiezuinig is? Al die data die we verzamelen, hoe ga ik hier veilig mee om? Hoe draagt de werkomgeving bij aan het welzijn van de medewerker? 

Voor meer informatie en registratie:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd over onze laatste nieuws en updates!

Meld je nu aan

Gerelateerd nieuws

Mymesh wordt toegepast in professionele grootschalige omgevingen waaronder:

crossarrow-right