Mymesh & Cupower | Een baanbrekende samenwerking

oktober 2023

Met trots kondigen we vandaag de samenwerking aan met Cupower. Met Cupower  introduceren wij twee nieuwe innovatieve LED driver families. De LED drivers zijn Mymesh-ready en kunnen standaard worden geïntegreerd door verlichtingsfabrikanten in armaturen voor een eenvoudige inzetbaarheid en activatie van verschillende draadloze Smart Lighting-toepassingen van het Mymesh netwerk. 

We nodigen je graag uit om de Future Lighting beurs op 22 en 23 november te bezoeken voor de marktintroductie van de Cupower LED drivers. 

Daarnaast lees je meer over parkeergarages in de Altas Arena-gebouwen die zijn uitgerust met een Mymesh lichtbesturingssysteem.

Veel leesplezier!

Han Bak

CEO, Mymesh

Ontdek de slimme kracht van een nieuwe generatie LED drivers

Door de krachten te bundelen hebben Mymesh en Cupower twee nieuwe LED driver families ontwikkeld die ‘Mymesh-ready’ zijn. De samenwerking heeft geleid tot optimaal presterende drivers als het gaat om power output, radiocommunicatie en connectiviteit. Naast een Compact driver 40W en de Linear 75W driver worden stap voor stap ook andere Mymesh Ready drivers in het leveringsprogramma opgenomen.

Meer weten over de nieuwe generatie LED drivers? 

Future Lighting Beurs

Op 22 en 23 november 2023 wordt de Future Lighting beurs georganiseerd waarbij de meest actuele licht innovaties worden gepresenteerd. Deze beurs staat voor ons in het teken van de samenwerking met Cupower. Wij geven je graag een demo over de werking van de nieuwe generatie drivers in de Evenementenhal in Gorinchem.

Kom je ook? Via de onderstaande link kun je je kosteloos registreren.

Mymesh in Parkeergarages Atlas ArenA

De parkeergarages van de Atlas ArenA-gebouwen (Afrika, Amerika, Australië en Azië) zijn gerenoveerd en uitgerust met slimme lichtbesturing. In samenwerking met Trilux heeft Mymesh met succes Mymesh 1 Smart Lighting geïmplementeerd. 

Meer weten over slimme verlichting in parkeergarages? 

Lees de publicaties op:

Wonen360

TechVisor

WijNoordHolland

Verlichting.nl

Technischnieuws.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd over onze laatste nieuws en updates!

Meld je nu aan

Gerelateerd nieuws

Mymesh wordt toegepast in professionele grootschalige omgevingen waaronder:

crossarrow-right