Project

Atlas ArenA parkeergarages Amsterdam (Afrika, Amerika, Australië, Azië)

augustus 2023

Mymesh Smart Lighting in parkeergarages Atlas ArenA

Slimme lichtbesturing in parkeergarages Atlas ArenA

Atlas ArenA is een multifunctionele kantoorcampus en business community in Amsterdam-Zuidoost. Ontwikkeld om bij te dragen aan een betere balans tussen werk en privé. Atlas ArenA biedt state-of-the-art kantoren die ook toegang bieden tot handige services. Alles is aanwezig om geconcentreerd en productief te werken, maar ook om te sporten, eten en ontspannen. Atlas ArenA is de thuisbasis van wereldberoemde merken en opkomende startups.

Mymesh 1 toegepast in vier parkeergarages

De parkeergarages van de Atlas ArenA- gebouwen Afrika, Amerika, Australië en Azië worden gerenoveerd en krijgen slimme lichtbesturing. Mymesh heeft hier, in samenwerking met Trilux, Mymesh 1 Smart Lighting toegepast. Dit is een automatisch lichtbesturingssysteem voor de algemene verlichting. Het werkt op basis van bewegingsdetectie en daglichtregeling.

Nooit in een donkere garage

Bij geen beweging blijft tijdens kantooruren het licht altijd op 10% branden, de zogeheten oriëntatieverlichting. Wordt er een beweging gedetecteerd? Dan gaat het licht voor 70 tot 80% aan. Zo staan gebruikers nooit in een donkere garage tijdens kantooruren. Buiten kantooruren gaat het licht helemaal uit (dit is een extra functionaliteit van Mymesh 1).

Meer output met witte muren

Mymesh is natuurlijk een belangrijke stap op weg naar het realiseren van een duurzaamheid. Maar er zijn meer ‘slimmigheidjes’ die heel makkelijk een interessante bijdrage kunnen leveren. Zo zijn de wanden van de gerenoveerde parkeergarages in Atlas ArenA wit geschilderd. Hierdoor is er met 70% licht output al genoeg licht! Over slim omgaan met energie gesproken… daar staat Mymesh natuurlijk helemaal achter.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd over onze laatste nieuws en updates!

Meld je nu aan

Related projects

Mymesh is applied in professional large-scale environments including:

arrow-right