Lancering van Chess UK

april 2020

Lancering Chess UK

Na binnen meerdere industrieën, samen grote successen te hebben gerealiseerd, gaan Chess partners, in Engeland, 8point3LED en Lux-it Lighting Technology, over in Chess UK. Dit bedrijf zal zich gaan focussen op de verdere uitbreiding van Mymesh binnen het Verenigd Koninkrijk en het cultiveren van de slimme verlichtingsmarkt voor grote professionele omgevingen.

Chess UK brengt decennia aan ervaring samen. 8point3LED is gespecialiseerd in het opleveren van grote (slimme) verlichtingsprojecten. Zo zijn zij verantwoordelijk voor onder andere Westfield (Stratford) met 4500 armaturen en het Bluewater Shopping Centre project met meer dan 10.000 armaturen. Lux-it heeft daarentegen een enorme ervaring bij het ondersteunen van grote OEM’s. Ook was het bedrijf al zeer vroeg thuis in de wereld van IoT en slimme verlichting.  Door decennia aan kennis en ervaring te bundelen beschikt Chess over een zeer professionele partnerorganisatie binnen het Verenigd Koninkrijk.

De samenwerking werd ook al erkend op LUX 2019. Hier won Chess de LuxAward voor ‘Emergency product of the year’.  De Mymesh toepassing om op basis van het management programma van 8Point3LED , Lumitel, alle noodverlichting automatisch te testen, werd door de vakjury geroemd vanwege de innovativiteit en de sterke business case.

Han Bak, CEO van Chess: ‘’De verlichtingsindustrie ondergaat wederom een grote transformatie.  Waar eerst de commerciële introductie van LED de boel deed opschudden is het nu vooral de vraag naar veilige en schaalbare sturingsoplossingen die tevens data uit locaties te kunnen onttrekken. Vanuit Chess zijn wij erg enthousiast over de Britse markt en wij zijn ervan overtuigd dat Chess UK een uitstekend platform biedt om onze Mymesh dealers in deze markt te bedienen.

Chess UK is gevestigd in Gravesend en zal de rol van Chess in het Verenigd Koninkrijk overnemen. Óók zal Chess UK zich bezig gaan houden met het verder opleiden van Dealers middels het Mymesh Academy programma. Chess UK is reeds actief.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd over onze laatste nieuws en updates!

Meld je nu aan

Gerelateerd nieuws

Mymesh wordt toegepast in professionele grootschalige omgevingen waaronder:

crossarrow-right