Fijne zomervakantie - Mymesh 3+ en visualisaties

juli 2023

Namens alle Mymesh collega’s wensen we je een fijne zomer(vakantie) toe en willen we je bedanken voor de fijne samenwerking en bijdrage als actieve subscriber.

We kijken uit naar de tweede helft van 2023 om samen met jou te blijven innoveren in de Smart Building industrie. 

Mymesh 3+ is coming soon en ook onze product visualisaties. Lees hieronder meer…

Han Bak
CEO, Mymesh

Mymesh 3+ klimaatkamer | Innovatieve software voor klimaatbeheersing

Een hete zomerdag vraagt om een gekoeld kantoor en een koude winterdag juist om een verwarmd kantoor. Daarnaast vraagt de aanwezigheid van meer personen in een ruimte om meer frisse lucht en dus slimme technologie voor het klimaatbeheersysteem.

Op het Mymesh hoofdkantoor in Haarlem is een levensechte klimaatkamer opgezet om de nieuwe software te testen die ervoor zorgt dat het binnenklimaat automatisch wordt gekoeld, verwarmd en geventileerd via het Mymesh netwerk.

In de testopstelling wordt een Belimo 6-weg regelkogelkraan aangestuurd via de Mymesh Modbus module en zodoende warm of koud water gepompt richting de inductie-unit. Buffervaten van 50 liter zorgen voor de verwarmde (40 graden) of gekoelde (12 graden) vloeistof. Daarnaast wordt ook de klep van de Trox VAV-unit door Mymesh aangestuurd voor de gewenste hoeveelheid luchttoevoer. De Mymesh TriSensor meet continu de actuele ruimtetemperatuur en de aanwezigen in de ruimte.

De ruimte wordt zodoende automatisch gekoeld of verwarmd via het Mymesh netwerk met de lucht die door de inductie-unit stroomt waarmee de temperatuur in de ruimte wordt aangepast naar het ingestelde setpoint.

Mymesh 3+ is coming soon!

Mymesh oplossing 1, 2 en 3 | Visualisaties

Het begin van 2023 stond in het teken van onze naamswijziging Chess naar Mymesh en de nieuwe indeling van onze oplossingen in Mymesh 1, 2 en 3.

Op onze vernieuwde website zijn onze oplossingen te vinden, die we binnenkort zullen uitbreiden met (bijna) levensechte visualisaties waarbij de oplossingen gevisualiseerd worden in kantoorruimtes. Hoe cool is dat?

Op deze manier ervaar je op een visuele manier de Mymesh oplossingen en zie je in één oogopslag welke Mymesh componenten gebruikt worden in de verschillende oplossingen.

Kortom, houd de website in de gaten!

Sneak preview Mymesh 1!

Smart Lighting + Human Centric Lighting (HCL)

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd over onze laatste nieuws en updates!

Meld je nu aan

Gerelateerd nieuws

Mymesh wordt toegepast in professionele grootschalige omgevingen waaronder:

crossarrow-right