Duurzame Projecten en een Nieuw Teamlid

september 2023

De zomervakantie is alweer voorbij en we gaan richting een lekker drukke herfst.
We hebben weer veel mooi nieuws.

Zo helpt Mymesh bij het realiseren van de duurzaamheidsscore in het vernieuwde Strawinskyhuis op de Zuidas. En in het nieuwe hoofdkwartier van SIMAC ICT in België implementeren we Mymesh 3.

Verder is Emeka Ojeah bij Mymesh aan de slag gegaan als Inside Sales Engineer. Hiervoor werkte hij bij Feenstra aan de support zijde. Lees hieronder meer…

Han Bak

CEO, Mymesh

Mymesh in nieuw hoofdkwartier SIMAC ICT België

In het Haasrode Research Park realiseert technologiebedrijf Simac het nieuwe Belgische hoofdkwartier. Het nieuwe gebouw krijgt 3.500 m2 bruto vloeroppervlak, zal 140 medewerkers een werkplek bezorgen en is bijzonder ecologisch van opzet.

Duurzamer met Mymesh 3

In dit innovatieve gebouw wordt een implementatie gebruikt van het Nederlandse Mymesh - powered by Simac. Het gaat om Mymesh 3, een automatisch lichtbesturingssysteem op basis van bewegingsdetectie en daglichtregeling. Verder levert Mymesh 3 levert ook uitgebreide sensordata voor naregelingen van klimaatinstallaties via het GBS (een Priva-systeem).

Mymesh in het vernieuwde Strawinskyhuis op de Zuidas

Na een grondige renovatie wordt het Strawinskyhuis in Amsterdam-Zuid getransformeerd tot een hoogwaardig en duurzaam kantoorgebouw.
De werkzaamheden zijn gestart in juli 2021 en de intrek van de huurder staat gepland in het najaar van 2023.

Mymesh helpt bij realiseren duurzaamheidsscore

Het vernieuwde Strawinskyhuis streeft naar het predicaat BREEAM Outstanding.

Het gebouw zal dan ook worden voorzien van een Mymesh 3 oplossing voor licht- en klimaatsturing. Dit is een volledig draadloos lichtbesturingssysteem voor alle verlichting, op basis van bewegingsdetectie en daglichttoetreding.

Introductie Emeka Ojeah (Inside Sales Engineer)

Hallo iedereen, aangenaam kennis te maken. Ik ben Emeka Ojeah en ben een geboren en getogen Amsterdammer. Naast de clichés dat je het met mij altijd over Ajax kunt hebben en hoe mooi Amsterdam is, volg ik in mijn vrije tijd graag autosport en maak ik graag muziek met vrienden. Ook ben ik nog weleens te vinden voor de gezelligheid bij een oude werkplek van mij in de horeca. Ik benader het werk graag met een lach, wat uiteraard niet betekent dat ik het werk niet serieus neem, maar gewoon van een ontspannen sfeer houd.

Hiervoor was ik werkzaam bij Feenstra, de CV installateur, aan de support zijde. Dat hield in dat ik storingen op afstand probeerde op te lossen en indien nodig een monteur inplande. Daarnaast deed ik ondersteunende taken voor de afdeling zelf (planning en dagsturing). Na drie mooie jaren was ik, mede gezien door mijn achtergrond in de autotechniek en luchtvaarttechniek, op zoek naar nog meer diepgang en uitdaging. Deze zoektocht heeft mij via een detacheerder bij Mymesh gebracht. Mymesh is een leuk bedrijf met leuke collega’s en kijk ernaar uit om samen met mijn nieuwe collega’s ons in te zetten voor dit mooie product.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd over onze laatste nieuws en updates!

Meld je nu aan

Gerelateerd nieuws

Mymesh wordt toegepast in professionele grootschalige omgevingen waaronder:

crossarrow-right