Chess presenteert op LED+ELEKTRO & LuxLive2019

november 2019

LED+ELEKTRO 

Joost Toornend

12.45 – 13.05

De toekomst van verlichting

Verlichting is inmiddels zo’n normale zaak geworden dat vele er nauwelijks nog bij stil staan. Toch is dit gegeven niet vanzelfsprekend en heeft het duizenden jaren geduurd om te zijn waar we nu zijn. Echter, de technologie ontwikkelt sneller dan ooit en ook de innovatie binnen de verlichtingsindustrie staat niet stil. Waar gaan we naartoe?

Ashley Batup 

8point3LED, Chess Wise

Ashley Bateup, mede-oprichter, 8point3led & partnerschap met Chess Wise BV. Sinds zijn afstuderen heeft Ashley meer dan 20 jaar gewerkt aan het opbouwen van zijn carrière bij het ministerie van Defensie, leidend op technologieprogramma’s in een breed scala van disciplines, waaronder C4I en Digital Battlefields. Sinds hij in 2005 de regering verliet, heeft hij deze uitgebreide technische kennis benut om bedrijven te bouwen die gericht zijn op connected lighting slimme gebouwen en meer recent slimme steden. In zijn huidige functie als algemeen directeur bij 8point3LED stimuleert Ashley de acceptatie van IoT-oplossingen, zowel in de publieke als in de private sector, via een geïntegreerde ‘systems of systems’ datagestuurde aanpak.

Productontwikkeling op korte tot middellange termijn: bekijk de nieuwste producten voordat ze op de markt komen

– 13-Nov-2019  –  13:50 14:30  –  Emergency Lighting

Onze sprekers zullen u een aantal producten laten zien die momenteel in de R&D-pijplijn zitten zodat u een unieke kans krijgt om toekomstige investeringen te plannen. De producten die u zult zien, zullen in de komende 12-18 maanden op de markt komen. Onze sprekers zullen vertellen voor welke problemen de producten ontworpen zijn en welke problemen de ontwerpers in het proces tegen zijn gekomen.

Smart Spaces worden mogelijk door Slimme verlichting

– 14-Nov-2019  –  10:30 11:00  –  Smart Spaces

Als data de ‘nieuwe olie’ is, is het geen verrassing dat bedrijven op data-genererende technologie jagen. Slimme verlichting is een perfect, veilig en schaalbaar fundament dat bruikbare informatie kan bieden over het beheer van gebouwen, activa en middelen.

Wim Hogenhout

Sales Manager, Chess Wise

Wim Hogenhout is een bewezen intrapreneur die vooropliep in verschillende bedrijfssuccessen binnen de technische industrie. Met een carrière van 25 jaar in engineering, verkoop en management staat Wim erom bekend de kloof te dichten tussen de commerciële en engineeringwereld. Een toonaangevende expert op het gebied van adviesverkoop. Meer over ons.

Hoe ontwerp je een Slim gebouw

– 14-Nov-2019  –  14:00 14:30  –  Smart Spaces

In deze presentatie deelt Wim de exclusieve methodologie achter het Smart Building Design Model en wat er nodig is om Slimme gebouwen te ontwikkelen.

Jasper Hijink

Director, Lux-it Lighting Technology

Jasper is een gemotiveerde en energieke professional met ruime ervaring in een B2B omgeving. Meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van verkoop- en marketingmanagement met een sterke technische achtergrond. Hij heeft een grondige kennis van Controls, IoT en slimme oplossingen omdat deze gedurende zijn hele carrière een gemeenschappelijk thema zijn geweest.

De voordelen van Software As A Service (SAAS) in noodverlichting

– 14-Nov-2019  –  16:00 16:30  –   Smart Spaces

SaaS is in opkomst we zien het overal om ons heen met cloudservices die de traditionele manier van werken vervangen en de taken van de IT-afdeling drastisch veranderen. Producten zoals Microsoft Office 365 of Google Suite, maar ook ERP-software, CRM-software en cloudopslag worden al goed geaccepteerd. En, meer specifiek, software voor verlichtbesturing. Maar wat zijn die voordelen? Laten we er een paar bekijken.

Meer over LuxLive2019

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd over onze laatste nieuws en updates!

Meld je nu aan

Gerelateerd nieuws

Mymesh wordt toegepast in professionele grootschalige omgevingen waaronder:

crossarrow-right