Chess lanceert Avalanche Upgrade

november 2019

Chess lanceert haar langverwachte Avalanche Upgrade. Deze maakt het mogelijk dat het draadloze netwerk achter de bekende lichtbesturing niet via één, maar via 3 onafhankelijke wegen communiceert. Dit maakt het netwerk dan ook tot wel 3 keer zo snel. Volgens het Haarlemse tech bedrijf is het een grote stap voorwaarts in het realiseren van slimme en adaptieve gebouwen.

De gelijkenis met de snelle en krachtige sneeuwverplaatsing is er zeker” zegt Robbert, de App Engineer van het Haarlemse tech bedrijf. “Het wegschrijven van data naar duizenden apparaten is significant sneller geworden door de krachtige datastroom die met deze update nu door het netwerk vloeit.

Het Mymesh netwerk is de ruggengraat van het Mymesh ecosysteem; een draadloze data-infrastructuur dat speciaal werd ontwikkeld om duizenden apparaten op professionele -en veeleisende omgevingen, te kunnen verbinden. Veel bedrijven gebruiken Mymesh al om hun verlichting moeiteloos te sturen en te analyseren maar nu ontstaat er ook de trend dat gebouwen adaptief moeten zijn.

Als je investeert in hoogwaardige verlichting die 15 tot 20 jaar hangt wil je dat het adaptief is, dat het middels updates meegroeit met de mogelijkheden van morgen” aldus Han Bak, algemeen directeur bij Chess. “Via ons online dashboard krijgen klanten toegang tot nieuwe functionaliteiten en services die ervoor zorgen dat de investering mee groeit.

Verlichting is overal en vormt daardoor de ideale basis om heel snel een gebouw heel slim te maken. Doordat Mymesh aan elke lamp zit én een grote verscheidenheid aan sensoren ondersteunt is het mogelijk om zeer complexe data te onttrekken uit elke locatie.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd over onze laatste nieuws en updates!

Meld je nu aan

Gerelateerd nieuws

Mymesh wordt toegepast in professionele grootschalige omgevingen waaronder:

crossarrow-right