Project

Meerwaarde financieel adviseurs

januari 2023

Over het Bedrijf

“Zeger van Twillert, eigenaar van Meerwaerde financiële adviseurs, koos ervoor om draadloze lichtbesturing toe te passen bij de bouw van hun nieuwe kantoorgebouw.

Ondanks dat het hele project zeer goed was voorbereid, was er aanvankelijk niet aan slimme lichtbesturing gedacht. Zeger was niet op de hoogte van de mogelijkheden hiervan. De elektricien, EHL Stoll, gaf aan dat Zeger zelf een specialist voor verlichting kon inhuren. Omdat Zeger goede vrienden is met Robert de Boer van Green Purchase Lighting, maakte hij al snel kennis met de mogelijkheden van draadloze lichtbesturing.”

Waarom Meerwaerde Mymesh koos

“Meerwaerde koos Mymesh om hun verlichting draadloos te besturen. Elke lamp kan draadloos worden bediend met Mymesh. Dit resulteert in maximale besparingen op energie- en installatiekosten. Omdat alles draadloos is, hoefden er geen extra besturingskabels te worden getrokken en het aanpassen van de verlichting gaat doormiddel van een iPad-app, kortom kinderspel.

Er zijn drie grote voordelen die Mymesh voor Meerwaerde realiseerde. Het eerste voordeel is dat de lichtniveaus binnen een werkplek nauwkeurig kunnen worden beheerd. Met standaard lichtregeling, hoe het hiervoor was, zou dit niet mogelijk zijn geweest. Ten tweede kan al het licht in het gebouw worden in- en uitgeschakeld met één Master Switch. Bovendien wordt elke kamer alleen verlicht wanneer dat nodig is op basis van beweging en daglichtregeling. Dit alles geeft gemak en bespaart energie.”

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd over onze laatste nieuws en updates!

Meld je nu aan

Related projects

Mymesh is applied in professional large-scale environments including:

crossarrow-right