Project

Bluewater Guildhall

januari 2023

Over Bluewater Shopping Centre

Een van de grootste winkelcentra van de UK wordt een van de meest intelligente winkel- en vrijetijdsbestemmingen ter wereld. Dit gebeurd doormiddel van de installatie van een zeer innovatief (verlichtings) besturingssysteem.

Bluewater, gelegen in Stone, Kent, is een van de grootste winkelcentra van het Verenigd Koninkrijk. Met meer dan 330 winkels, 13.000 parkeerplaatsen en een oppervlakte van zo’n 155.700 m2 is Bluewater reusachtig groot. Na zorgvuldig vooronderzoek bleek Mymesh het ideale protocol te zijn dat aan de verwachtingen kon voldoen. Daarom is ervoor gekozen om het hele winkelcentrum slim en adaptief te maken doormiddel van Mymesh.

Bluewater Shopping Centre

Naast de parkeergarages van Bluewater werd Mymesh ook geïnstalleerd in de Bluewater Guildhall.  Het is nu mogelijk om op afstand 145 RGBW-lampen te bedienen. De lampen werden geleverd door ACDC Lighting, onderdeel van de Zumtobel-groep. Voordat alle verlichtingscontrollers werden geleverd, testte Chess met succes de DALI Type 8-armaturen met Mymesh-controllers en deze zijn nu op afstand te bedienen.

De 145 armaturen werden geïnstalleerd door G.A. Harper Ltd. en op 22 november 2019, nadat alle nodes waren gecommissioned, zette Chess vanuit ons hoofdkantoor in Nederland, de kleuren van de lampen in Bluewater in. Een uniek evenement vanwege het grote aantal RGBW-lampen dat tegelijkertijd werd bediend. Voor de vrolijke decembermaand was de kleur ingesteld op roze. De lampen kunnen op elke kleur ingesteld worden, afhankelijk van het gewenste thema en om de juiste sfeer te creëren.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd over onze laatste nieuws en updates!

Meld je nu aan

Related projects

Mymesh is applied in professional large-scale environments including:

crossarrow-right