Mymesh v2.13.2 is nu beschikbaar!

april 2020

Na maanden hard te hebben gewerkt, zijn wij verheugd om de nieuwste versie van Mymesh te presenteren. Deze update bevat nieuwe toevoegingen aan het ecosysteem, toevoegingen aan de app zoals innovatieve functies rondom RGBW / Tunable White én een gedetailleerde plattegrondintegratie voor Mymesh Management Service.

Een krachtige samenwerking

Mymesh integreert met Helvar’s nieuwe draadloze productlijn; Freedom. Deze sterke samenwerking realiseert een compleet armatuurconcept waarbij elke Helvar Freedom-driver draadloos wordt bestuurd door een Freedom Node x Mymesh-controller. De oplossing creëert een robuust en veilig mesh-netwerk dat kan worden gebruikt als een geavanceerde data-infrastructuur voor elke omgeving.

Nieuwe functies voor de Remote Switch

De configuratie van de schakelaar, in het menu kamerinstellingen, is uitgebreid met een “dim en Tunable White” optie. De Switch doorloopt van minimum tot maximum dimniveau of van minimum tot maximum wittemperatuur, in 7 stappen. Houd de centrale knop ingedrukt en schakel eenvoudig tussen beide functies.

Note: Voor deze functie heb je wel Mymesh release R2.13.2 nodig.

Kamer scenes met RGBW en Tunable white

Het kamermenu is uitgebreid met een configuratiescherm voor een scèneschakelaar welke wit / kleur instelpunten ondersteunt. Alle toegepaste instellingen zijn direct zichtbaar. Kamerinstellingen worden opgeslagen in de lampen van een kamer en kunnen achteraf worden gewijzigd via het lampmenu.

Navigatie wordt een stuk makkelijker

Mymesh Management System groeit snel door. Met deze release is de optie voor gedetailleerde plattegronden toegevoegd. Navigeer met gemak en precisie door heel uw gebouw.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd over onze laatste nieuws en updates!

Meld je nu aan

Gerelateerd nieuws

Mymesh wordt toegepast in professionele grootschalige omgevingen waaronder:

arrow-right