Chess lanceert Avalanche 2.0

augustus 2020

Chess lanceert Avalanche 2.0 

Chess lanceert met hun laatste lancering wederom een grote Avalanche Upgrade. Deze upgrade zorgt ervoor dat giga netwerken nóg sneller kunnen opereren omdat de data sneller verwerkt wordt. Volgens het Haarlemse tech bedrijf is het een grote stap voorwaarts als het gaat om het realiseren van grootschalige slimme omgevingen zoals gebouwen, fabrieken en zelfs hele steden.

Deze upgrade is wéér een grote stap voorwaarts” zegt Joost Toornend, Senior Marketeer bij Chess. “De upgrade zorgt ervoor dat onze netwerk infrastructuur wederom een grote stap maakt in het slim maken van gigantische omgevingen

Het Mymesh netwerk is de ruggengraat van het Mymesh ecosysteem; een draadloze data-infrastructuur dat speciaal werd ontwikkeld om duizenden apparaten op professionele -en veeleisende omgevingen, te kunnen verbinden. Veel bedrijven gebruiken Mymesh al om hun verlichting moeiteloos te sturen en te analyseren maar nu ontstaat er ook de trend dat gebouwen adaptief moeten zijn.

Als je investeert in hoogwaardige verlichting die 15 tot 20 jaar hangt wil je dat het adaptief is, dat het middels updates meegroeit met de mogelijkheden van morgen”  aldus Han Bak, algemeen directeur bij Chess. “Via ons online dashboard krijgen klanten toegang tot nieuwe features en producten die ervoor zorgen dat de investering mee groeit.

Verlichting is overal en vormt daardoor de ideale basis om heel een gebouw snel slim te maken. Doordat Mymesh aan elke lamp zit én een grote verscheidenheid aan sensoren ondersteunt is het mogelijk om zeer complexe data te onttrekken uit elke professionele omgeving.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd over onze laatste nieuws en updates!

Meld je nu aan

Gerelateerd nieuws

Mymesh wordt toegepast in professionele grootschalige omgevingen waaronder:

crossarrow-right