Nieuwsbrief | December 2021 🎅

december 2021

Ho… Ho… Ho…  Kerstmis is in aantocht en ook 2022 staat alweer voor de deur! Ondanks het heftige corona-jaar delen we graag een aantal mijlpalen van het afgelopen jaar.

 1. Ons partner ecosysteem is aanzienlijk uitgebreid.
 2. Het aantal klanten dat Mymesh hedendaags gebruikt is significant toegenomen.
 3. Uren aan nieuwe podcasts zijn opgenomen met toonaangevende vernieuwers uit de smart building industrie.
 4. Onze smart building oplossing Mymesh is uitgerold op het Tripolis-Park in Amsterdam. Het Tripolis gebouw wordt onder andere de nieuwe thuisbasis voor grote merken als Uber en De Brauw Blackstone Westbroek.

Via deze weg willen we je graag bedanken dat je onderdeel bent van onze community en we kijken ernaar uit om volgend jaar onze samenwerking voort te zetten.

Namens het gehele Chess-team wensen wij u fijne feestdagen en vooral een gezond 2022 toe!

Pers
In het vakblad E&W Installatie Techniek is onze Mymesh oplossing genoemd aangaande het vraagstuk over de veiligheid van draadloze gebouwbeheersystemen. Onze CEO, Han Bak, en Siebren de Vries (CTO) geven in dit artikel weer hoe veilig en beveiligd de Mymesh oplossing is.

Project in beeld
Onlangs hebben we een aantal innovatieve rekensheets ontwikkelend en gelanceerd. Deze sheets hebben wij ontwikkeld met als doel om inzicht te bieden over de kosten van onze Mymesh-oplossing.

Graag presenteren we dan ook de volgende rekensheets die vanaf nu beschikbaar zijn:

 1. Mymesh rekensheet: Smart Lighting projecten. Middels deze sheet wordt op basis van het bruto vloeroppervlak een kosten overzicht gegeven.
 2. Mymesh rekensheet: Smart Building projecten. Middels deze sheet wordt op basis van het bruto vloeroppervlak een kosten overzicht gegeven.
 3. De rekensheet Energiebesparing voor een besturingssysteem. Een echt voorbeeld is bijgevoegd in deze rekensheet.
 4. Een rekensheet voor energiebesparing van drie soorten projecten: parkeergarages, productiefaciliteiten en gemeentehuizen / kantoren.

Heeft u interesse in het ontvangen van een rekensheet? Neem dan voor meer informatie contact op met info@mymesh.nl.

Mymesh release
Chess innoveert continu haar Mymesh oplossing. In onderstaand overzicht hebben we de meest recente releases weergegeven:

 • BLC release 2.14.12 is beschikbaar gekomen voor MMS, Edge, de commissie app en de Mymesh netwerksoftware.
 • Onze slimme draadloze module, de Mini BLC-4CS, wordt gebruikt als spanningsvrije contactsensor om alarmen, deur contacten, waterdetectie sensoren en overloop sensoren in het Mymesh Management System te loggen. De nieuwe slimme draadloze module kan nu ook worden gebruikt als een programmeerbare digitale ingangsschakelaar en voor het loggen van de contact status naar de backoffice.
 • De nieuwe Mini BLC Modbus-client kan worden gebruikt voor het op afstand uitlezen van energiemeters met behulp van signaal registratie. Er kunnen maximaal acht Modbus-registers parallel worden gelezen en gelogd.

Raadpleeg voor meer details de technische opmerkingen in het gedeelte “Aankondiging van het Mymesh Support Center”.


Vacatures
Wil jij werken in een team dat voorop loopt op het gebied van innovatie en wil je samenwerken met innovators die groot durven te dromen?

Sluit je dan aan bij het Chess team!

Ontdek welke vacatures we voor jou beschikbaar hebben:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd over onze laatste nieuws en updates!

Meld je nu aan

Gerelateerd nieuws

Mymesh wordt toegepast in professionele grootschalige omgevingen waaronder:

crossarrow-right