Nieuwsbrief | Februari 2023 | Chess is vanaf nu… Mymesh

februari 2023

2023 zit vol nieuwe kansen en uitdagingen. Een jaar waarin we weer op een duurzame manier prestaties van gebouwen, organisaties en gebruikers willen verbeteren. Door altijd te zoeken naar meer dan zomaar een oplossing. Wij gaan ervoor, met een nieuwe naam en website.

Mymesh logo

Chess is vanaf nu… Mymesh

Vanaf begin 2023 gaan alle activiteiten van Chess verder onder de naam Mymesh. Alles met de ondersteuning van Simac, een vertrouwde partij voor hoogwaardige technologie. Dit benadrukken we met het endorsement: Mymesh powered by Simac. Kijk hier voor een toelichting van Eric van Schagen, CEO Simac.

Van smart buildings naar living buildings

Mymesh is een unieke draadloze netwerkoplossing. Schaalbaar, veilig, robuust, adaptief en kostenefficiënt. Waarmee we gaan voor een nieuwe generatie smart buildings. Zodat iedereen optimaal kan leven in een gebouw. Dit communiceren we vanaf begin dit jaar met ‘Living buildings’.

Nieuwe naam, nieuwe website

Hoe mooi is het als een gebouw met je meedenkt, altijd vooruit denkt. Of je precies aanvoelt. Dat is een...’ living building’. Een gebouw dat exact aanvoelt hoeveel extra frisse lucht er nodig is. Of een parkeergarage die zorgt dat iemand ‘s avonds in veilig licht naar de auto kan lopen. En zo nog heel veel meer. Living buildings. Die worden mogelijk gemaakt door het unieke Mymesh netwerk protocol. Ontdek het vanaf nu allemaal heel makkelijk en overzichtelijk op onze nieuwe website mymesh.nl.

Sneak preview Mymesh roadmap

Sneller, veiliger en efficiënter installeren met de Wieland GST stekerbare Mymesh componenten. In 2023 komen we met een complete lijn Mymesh GST producten voor volledig draadloze integratie van licht, klimaat en zonwering. Makkelijker kunnen we het niet maken. Op de nieuwe website vindt u de volledige Mymesh GST productlijn.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd over onze laatste nieuws en updates!

Meld je nu aan

Gerelateerd nieuws

Mymesh wordt toegepast in professionele grootschalige omgevingen waaronder:

arrow-leftarrow-right