Nieuwsbrief | December 2022 | Fijne feestdagen

december 2022

We zijn er bijna… Nog maar 12 nachtjes slapen en dan is het alweer 2023!

We sluiten 2022 graag samen af in stijl. Zodoende inspireren we je via deze nieuwsbrief over de nieuwste techniek voor innovatieve plafondrenovaties.

Tot volgend jaar, waarin we je graag blijven inspireren over dé trends binnen de Smart Building industrie!

Innovatieve plafond renovaties met Mymesh

De regeltechniek in traditionele plafonds in gebouwen laat, anno 2022, veel te wensen over, terwijl innovatieve oplossingen grote voordelen voor de gebouwbeheerder of gebruiker met zich meebrengen. Een gaaf voorbeeld is de inzet van het Mymesh draadloze besturingssysteem en de aansluiting op Belimo apparatuur voor het draadloos en automatisch besturen van klimaatinstallaties om te verwarmen, te koelen en te ventileren (HVAC).

Hoe werkt dat?

Met innovatieve meet- en regeltechniek, zoals de Mymesh TriSensor in een armatuur, wordt het aantal personen gedetecteerd én de ruimtetemperatuur gemeten. Een gevolg van een hogere bezetting kan zijn dat de vooringestelde temperatuur (het setpoint) in een ruimte of regelzone wordt overschreden. Koelen dus is het devies!

Via de TriSensor, stuurt de Mymesh Modbus module in zo een geval automatisch de Belimo apparatuur aan, zoals de VAV-Compact voor extra lucht en de EPIV 6-weg regelkogelkraan voor het koelen van de lucht.

Resultaat? De ruimte wordt automatisch gekoeld tot de vooringestelde temperatuur (setpoint) is bereikt en het aantal personen is leidend voor het benodigde ventilatievolume.

De voordelen van een innovatief plafond

  1. De ruimte- en na-regelingen van regel zones functioneren automatisch als een lokaal zelfstandig besturingssysteem. Elke regelzone heeft een eigen setpoint en kan zodoende afhankelijk van een andere ruimte zichzelf reguleren, gebaseerd op de laatst opgegeven instellingen (setpoints) vanuit de Mymesh Cloud Edge Server of het gebouwbeheersysteem.
  2. Door het draadloze Mymesh besturingssysteem is een ander bijkomend voordeel dat de besturings bekabeling overbodig wordt en het installatieontwerp sterk vereenvoudigd wordt bij vervanging van de verlichtingsinstallatie of een plafondrenovatie (lees: klimaatplafond).
  3. En last but not least… De gebruiker kan daarnaast ook met een App via zijn of haar smartphone de instellingen van de ruimtetemperatuur en verlichting wijzigen waardoor wandschakelaars en panelen overbodig worden.

Vacatures

Wil jij werken in een team dat voorop loopt op het gebied van innovatie.
Wil je samenwerken met innovators die groot durven te dromen?

Ontdek welke vacatures wij voor jou hebben:
klik hier

Einde van deze nieuwsbrief…
Tot in het nieuwe jaar!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd over onze laatste nieuws en updates!

Meld je nu aan

Gerelateerd nieuws

Mymesh wordt toegepast in professionele grootschalige omgevingen waaronder:

arrow-right