Chess tekent partnership met het Israëlische Gaash Lighting

juli 2020

Chess en het Israëlische Gaash Lighting zijn een partnerschap aangegaan. Door deze samenwerking wordt Mymesh – het Smart Building management Systeem van Chess, gecombineerd met de hoogwaardige verlichting van Gaash. Hierdoor krijgt de Israël een geavanceerde oplossing om grote Smart Building Systemen op te leveren binnen het topsegment van de technische en professionele markt.

Gaash is een grote speler binnen de Israëlische verlichtingsmarkt. Al sinds 1964 werkt het bedrijf aan grootschalige en technische projecten. Het bedrijf beschikt over meerdere eigen fabrieken alwaar gebruik wordt gemaakt van de meest moderne technologieën voor het vervaardigen van hoogwaardige producten. De armaturen van Gaash worden dan ook wereldwijd gebruikt voor de meest uiteenlopende projecten.

Deze samenwerking stelt ons in staat om grootschalige adaptieve verlichtingssystemen op te leveren aan onze klanten. Mymesh sluit dan ook perfect aan bij onze innovatieve productsuite” Our Einy, Gaasg CEO

Het Mymesh ecosysteem bestaat uit een draadloze data-infrastructuur dat speciaal werd ontwikkeld om duizenden apparaten op professionele -en veeleisende omgevingen, te kunnen verbinden, analyseren en te besturen. Mymesh wordt tegenwoordig gebruikt om de grote projecten binnen de professionele markt “Smart” te maken.

“De combinatie tussen Gaash en Chess voegt enorm veel waarde toe aan de ontwikkeling van beide bedrijven. Samen met Gaash kunnen we nu óók in Israel toonaangevende Smart Building projecten realiseren.“ Han Bak, CEO Chess

De samenwerking met Gaash kwam tot stand door het International Partnership Programma van Chess.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd over onze laatste nieuws en updates!

Meld je nu aan

Gerelateerd nieuws

Mymesh wordt toegepast in professionele grootschalige omgevingen waaronder:

arrow-right