April 2022 | Perslunch Tripolis-Park

april 2022

Presentatie Tripolis-Park project: Lunch over Smart Building technologie

Hoe vaak krijg je de kans om middenin het grootste bouwproject van dit moment, uitkijkend over de Zuidas van Amsterdam en genietend van een lunch, bijgepraat te worden over de ins en outs van de nieuwste generatie Smart Building technologie? We hebben het dan over het Tripolis-Park project (www.tripolis-park.com). 

Dat leek ons een aantrekkelijke propositie om de pers uit te nodigen en deelgenoot te maken van hetgeen Chess met haar partners Bosman, Trilux en HCRT realiseert voor Flow Development. Onder de inspirerende leiding van Frits Sissing hebben Sjoerd Lycklama, Wouter Oosting, Pieter ter Woerd en onze eigen CEO, Han Bak, hun licht laten schijnen op deze toonaangevende ontwikkeling. 

Sjoerd Lycklama (Flow Development) sprak over de visie van Flow om de campus te realiseren. Dat deze visie aanslaat blijkt alleen al uit het feit dat het pand van 50.000 vierkante meter al ruim voor de oplevering volledig verhuurd is. Wouter Oosting van CBRE ging in op de ontwikkelingen op het gebied van hybride werken. Gedurende het Tripolis project is volop ingespeeld op de veranderende eisen die corona met zich meebrengt. 

Pieter ter Woerd van New Ground Law was bij het project betrokken en gaf ons inzicht in de juridische aspecten die bij de ontwikkeling van een complex project aan de orde zijn waarbij de monumentale status voor extra complexiteit zorgt. 

Tot slot heeft Han Bak als organisator gepresenteerd over de nieuwe generatie Smart Building technologie. Waar voorheen vooral losse systemen in één dashboard samengebracht worden, is de stap naar één centrale infrastructuur voor monitoring en sturing van licht, klimaat en meer de volgende grote stap die nu genomen wordt. Duurzaamheid staat hierbij voorop om een gezond, veilig en efficiënt gebouw te realiseren waarbij ultiem bedieningsgemak voor de gebruiker een randvoorwaarde is.

De rondleiding na afloop was een unieke kans om een goede indruk te krijgen van de complexiteit van een bouwproject op dit niveau.

Kijk voor een mooie samenvatting van deze bijeenkomst de video.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd over onze laatste nieuws en updates!

Meld je nu aan

Gerelateerd nieuws

Mymesh wordt toegepast in professionele grootschalige omgevingen waaronder:

arrow-right